ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Αλγκασίμ Μπα στα ερυθρόλευκα – Πενταετές το συμβόλαιό του!

Ο νεαρός από τη Γουινέα υπέγραψε στον Ολυμπιακό και το ανακοίνωσε στους συμπατριώτες του.

Ο αρχηγός της εθνικής Κ17 της Γουινέας, Αλγκασίμ Μπα, στο περιθώριο του αγώνα της μεγάλης εθνικής ομάδας της χώρας του με το Μάλι -για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής- ανακοίνωσε στους συμπατριώτες του πώς υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Η Γουινέα νίκησε 1-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Μέσα από την ιστοσελίδα FOOT224 ο Αλγκασίμ Μπα αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνουν οι εθνικές ομάδες της πατρίδας του. Όμως, ήταν απόλυτα λογικό να μιλήσει και για τον εαυτό του. Ο Μπα σχολίασε για το μέλλον πώς «Δεν υπάρχει κάτι να κρύψω πια. Είμαι στον Ολυμπιακό. Έχω υπογράψει συμβόλαιο για πέντε χρόνια. Όλα θα γίνουν γνωστά και επίσημα κατά τη διάρκεια της επόμενης μεταγραφικής περιόδου. Αυτά μπορώ να πω για την ώρα» ήταν τα λόγια του νεαρού ποδοσφαιριστή από τη Γουινέα.

Με τους συμπατριώτες του να στέκονται στο γεγονός ότι στον Ολυμπιακό ο Αλγκασίμ Μπα δεν θα είναι μόνος, αλλά θα έχει συμπαίκτη έναν ακόμα ποδοσφαιριστή από την Γουινέα, τον Μαντί Καμαρά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button