ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(Not) Just Do It!!!

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στο πρωτάθλημα, το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά τυγχάνει να είναι τόσο κρίσιμο όσο και “ιδιαίτερο” για τον Ολυμπιακό.

Η όλη η κατάσταση θυμίζει… σίριαλ. Ένα σίριαλ που αύριο πρέπει να έχει την συνέχεια που του αρμόζει. Πάμε λοιπόν…

Previously on Ολυμπιακός – Πλατανιάς

Το τι είδαμε πέρσι και το τι συνέβη απέναντι στον Πλατανιά το θυμόμαστε. Και το θυμόμαστε πολύ καλά. Μία νίκη που ήρθε μετά από πραγματική κατάθεση ψυχής. Στο 0-1 είδαμε τους παίκτες των Κρητικών να πανηγυρίζουν σαν παλαβοί, λες και κατέκτησαν το Champions League. Τέτοια ήταν η λύσσα τους να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, όσο δεν είχαμε δει να δείχνουν όλο το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Γιατί άραγε; Στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν ο Τάκης Λεμονής. Κι αυτός κατάλαβε τι έπρεπε να πει στα αποδυτήρια για να το καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές του. Αυτά που τους είπε πιθανότατα δεν θα τα μάθουμε, αλλά μπορούσαμε να τα “διαβάσουμε” στα πρόσωπα των Μάριν και Ρομαό που σκόραραν και τελικά ανέτρεψαν το σκορ από 0-1 σε 2-1.

Και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ξεκινήσαν τα… φαντάσματα! Επεισόδια που κανείς δεν είδε και ένας ολόκληρος μηχανισμός να στήνεται από παίκτες της… σειράς με μοναδικό σκοπό να βλάψουν τον Ολυμπιακό και να τον εκτροχιάσουν είτε από το πρωτάθλημα, είτε να μειώσουν το κύρος του συλλόγου. Για μήνες ολόκληρους επιχειρούσαν να τραβήξουν τον Ολυμπιακό στα δικαστήρια και στους αθλητικούς εισαγγελείς για να αποδείξουν ότι τα… φαντάσματα υπήρξαν! Το κακό που επιχείρησαν όμως να κάνουν στον Ολυμπιακό, δεν τους πέρασε…

Now on Ολυμπιακός – Πλατανιάς

Και πάλι εδώ. Στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Εδώ που ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει από δω και πέρα το καθήκον του σε όλους τους αγώνες. Με την μόνη διαφορά ότι ο σημερινός είναι κάτι παραπάνω από αγώνας.

Νίκη και μόνο νίκη για δύο λόγους.

Πρώτα από όλα, γιατί το πρωτάθλημα, και ειδικά το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα είναι μία υπόθεση σοβαρή, ιστορική την οποία δεν πρέπει να την αφήσουμε στους “άλλους”. Και δεύτερον γιατί ομάδες οι οποίες προσπαθούν με τα πιο ύπουλα και άτιμα μέσα να προσβάλλουν τον σύλλογο και να τον βλάψουν με κάθε τρόπο όπως μπορούν, πρέπει να “ανταμείβονται” όπως τους αξίζουν.

Απλούστατα είναι τα πράγματα. Όχι απλά νίκη… Νίκη και με πολλά γκολ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button