ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νο Fear!

Η Μάντσεστερ Σίτι ορθώνεται με όλη της τη μεγαλοπρέπεια και τα εκατομμύρια της μπροστά στο δρόμο του Ολυμπιακού με τα “θέλω” του Γκουαρντιόλα να είναι το 3 στα 3 για να τελειώσει με την πρώτη θέση από τον πρώτο γύρο.  Η Ελληνική ομάδα, όμως, δεν είναι άπλα έτοιμη να κοιτάξει  στα μάτια τους “Πολίτες” αλλά και να τους χαστουκίσει.

Κακά τα ψέματα, αυτό δεν είναι εύκολο. Η Σίτι   με το παιχνίδι της θυμίζει κάτι σαν την κόμπρα λίγο πριν σε τσιμπήσει. Σε “κοιμίζει” με το passing game  και κάπου εκεί αναλαμβάνει η επιθετική της γραμμή. όποια και αν είναι αυτή. Αγκουέρο, Φοντέν ,Χεσούς και όποιος άλλος. Το θέμα είναι η μπάλα να μη φτάσει εκεί. Και ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί επάξια και να κάνει τη ζημια σε τέτοιες ομάδες, ειδικά αν τον υποτιμήσουν. Ο Γκουαρντιόλα δείχνει ότι έχει σεβασμό αν μη τι άλλο.

Με το 4-3-3 που ετοιμάζει ο Μαρτίνς, αφού γυρίζει ο Καμαρά, το θέμα είναι η  ομάδα να έχει γρήγορο τρανζίσιον αλλά και μυαλό μέσα στο παιχνίδι ,ακόμα και μέσα στο ημίχρονο. Οσοι παίξουν πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένοι και απο τη …συγκέντρωση .Και την κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσει προυποθέσεις για να χτυπήσει.

Και έχει φανεί ότι ο συγκεντρωμένος Ολυμπιακός μπορεί να κάνει ζημιές. Αλλωστε το δεν φοβόμαστε κανένα είναι το “ευρωπαικό” μότο μετά το γνωστό “Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε”. Και ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι τα όνειρα των άλλων τα κάνει εύκολα εφιάλτες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button