ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκλας και Τόμπιν για τη Ρουζόμπεροκ

Φινάλε στους ομίλους του Eurocup για τις κοπέλες του Ολυμπιακού. Μιας και αύριο το απόγευμα αντιμετωπίζουν τη σλοβακική ομάδα στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ. Βέβαια, το ματς έχει μεγάλη σημασία για το Θρύλο. Διότι η νίκη είναι σημαντική για να τελειώσει με την πρόκριση στους «32». Νίκλας και Τόμπιν για τη Ρουζόμπεροκ.

Οι δηλώσεις του Θάνου Νίκλα

«Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα, που βγάζει ενέργεια στην άμυνα και κυνηγάει συνεχώς την μπάλα και τις πολλές επαφές. Στην επίθεση στηρίζονται κυρίως στο τρανζίσιον παιχνίδι και στα πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Ένα παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να κάνουμε καλά βασικά πράγματα, όπως 1-1 άμυνα και να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ. Θα είμαστε πνευματικά έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη και να κλείσουμε θετικά τη φάση των ομίλων».

Οι δηλώσεις της Ρεμπέκα Τόμπιν

«Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, ένα “must win” παιχνίδι. Ξέρουμε, ότι η αντίπαλος μας είναι μια ταλαντούχα ομάδα και παίζει σκληρά. Πρέπει, λοιπόν, να βγάλουμε πολλή ενέργεια. Εξετάσαμε το παιχνίδι τους και πως τους αρέσουν να παίζουν. Ο βασικός μας στόχος είναι, να τους σταματήσουμε στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Αυτό θα μας επιτρέψει να βγούμε και να τρέξουμε στο τρανζίσιον και να ρυθμίσουμε το επιθετικό μας παιχνίδι. Αν εκτελέσουμε το πλάνο μας, θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι για παρακολούθηση και θα πετύχουμε το στόχο μας, δηλαδή τη νίκη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button