ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκλας: «Δώσαμε το 100%»

Στις πτυχές που οδήγησαν τον Θρύλο στον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού και την πρωτιά της κανονικής περιόδου στάθηκε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

Εικόνα και καρδιάς Πρωταθλήτριας επέδειξε η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Παναθηναϊκό, φτάνοντας στο θριαμβευτικό 74-61, με το οποίο εξασφάλισε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.
Με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Θάνο Νίκλα να έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος:
«Πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριές μου για το αποτέλεσμα αυτό. Για εμάς ήταν μια μεγάλη απάντηση. Δεν μας αρέσει να κλαιγόμαστε, αλλά έχουμε περάσει δύσκολα από την αρχή της σεζόν. Χρειάστηκε να αλλάξουμε ξένη, παίξαμε δύο φορές εκτός έδρας, χάσαμε όπως χάσαμε. Ήρθαμε εδώ με την πλάτη στον τοίχο, δώσαμε το 100%, πήραμε το πλεονέκτημα έδρας, που είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Από εκεί και πέρα, δεν έγινε κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να τελειώσουμε δυνατά τη χρονιά. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, ευχαριστώ το σταφ που έκανε καταπληκτική δουλειά, αλλά κυρίως τον κόσμο μας, που μας βοήθησε και μας έδωσε τρομερή ώθηση».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button