ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέος Πρόεδρος της Super League o Γιώργος Στράτος

91935c_1491694

Ομόφωνα ο Γιώργος Στράτος εκλέχθηκε νέος Πρόεδρος της Super League και αποτελείτον διάδοχο του Γιώρογυ Μποροβήλου.

Ο Γιώργος Στράτος αποτελεί από την Δευτέρα (18/7) τον νέο Πρόεδρο της Super League.

Μετά  από ενάμιση χρόνο θητείας του Γιώργου Μποροβήλου υπήρξε αλλαγή στην Προεδρία του Συναιτεριασμού με τον Γιώργο Στράτο να είναι ο νέος πρόεδρος του συνεταιρισμού που εκλέχθηκε ομόφωνα

Όπως  αναφέρει και η ανακοίνωση ο αντιπρόεδρος της Ξάνθης εκλέχθηκε ομόφωνα σε σύνολο 14 ΠΑΕ, καθώς από το συμβούλιο λείπουν οι εκπρόσωποι της Κέρκυρας και της Βέροιας, ενώ στην θέση του αντιπροέδρου έχει εκλεγεί ο πρόεδρος του Πανιωνίου κ. Χρήστος Δάρας.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι ο αντιπρόεδρος της Ξάνθης κ. Γιώργος Στράτος εξελέγη ομοφώνως νέος πρόεδρος της Super League, μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών του τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της Δευτέρας 18 Ιουλίου 2016.

Αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ο πρόεδρος του Πανιωνίου κ. Χρήστος Δάρας”.

O Γιώργος Στράτος, 55χρονος νομικός, τον περασμένο Δεκέμβρη προσελήφθη στην ακριτική ΠΑΕ ως αντιπρόεδρος αναλαμβάνοντας και την εκπροσώπηση της στη Super League.

Στο  παρελθόν  έχει ασχοληθεί και με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο από το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό για μια εξαετία, από το 2002 έως το 2008, έχοντας υπάρξει μάλιστα και αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού επί εποχής Γιάννη Βαρδινογιάννη. Επίσης έχει υπάρξει και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, ενώ εκπροσωπούσε τον Παναθηναϊκό στην ΕΠΑΕ και στα πρώτα χρόνια της Super League.»

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button