ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Νέος Πρόεδρος ο Φουντούλης στο ΣΕΑΥ

Ο Σύνδεσμος των Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης έκανε γνωστό το νέο του Προεδρείο, με τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού να είναι ο αντικαταστάτης του Χρήστου Αφρουδάκη, ενώ αντιπρόεδρος θα είναι η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το δεύτερο ALL STAR GAME που διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης.

Ο ΣΕΑΥ σχεδίασε και υλοποίησε έναν μοναδικό αγώνα από άποψη οργάνωσης και θεάματος, ο οποίος ‘αγκαλιάστηκε’ από το φίλαθλο κοινό της ελληνικής υδατοσφαίρισης που κατέκλυσε τις κερκίδες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλίμου και ενίσχυσε σημαντικά το φιλανθρωπικό έργο του Συνδέσμου.

Υπενθυμίζεται ότι μεγάλο μέρος των εσόδων διατέθηκαν στην Παιδόπολη Αλίμου και έκαναν χαρούμενα πολλά παιδιά που είχαν και έχουν τη στήριξη όλων μας.

Το δεύτερο ALL STAR GAME αποτελεί σημαντική σελίδα στην ελληνική υδατοσφαίριση, για όσα παρουσίασε στο ευρύ κοινό και ευχόμαστε στο μέλλον να πραγματοποιηθούν παρόμοιου βεληνεκούς event που θα ανεβάσουν επίπεδο την εικόνα του αθλήματος.

Ο ΣΕΑΥ επιθυμεί, εκ νέου, να ευχαριστήσει τους αθλητές που συμμετείχαν στην περυσινή διοργάνωση, τον κόσμο που εξάντλησε τα εισιτήρια, καθώς, επίσης, τον μεγάλο χορηγό του δεύτερου ALL STAR GAME, την Noxema Hellas, αλλά και τους υπόλοιπους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια.

Τέλος, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης ανακοινώνει το νέο προεδρείο του, όπως καθορίστηκε μετά τις εκλογές της 20ής ημέρας του Μαΐου στα γραφεία του ΣΕΑΥ.

Πρόεδρος: Φουντούλης Γιάννης

Αντιπρόεδρος: Ασημάκη Αλεξάνδρα

Γενικός Γραμματέας: Αλβέρτης Νικόλαος

Ειδική Γραμματέας: Αβραμίδου Άλκηστις

Ταμίας: Τζωρτζάτος Παναγιώτης

Μέλη: Καπότσης Μάριος, Φυτάλης Βασίλης, Πλευρίτου Ελευθερία, Θεοδωρόπουλος Αργύρης

Αναπληρωματικά μέλη: Βλαχόπουλος Άγγελος, Προσινικλής Νίκος, Πολωγεώργης Στέλιος.

Καλή επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button