ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο σενάριο εξετάζει η UEFA με διεξαγωγή ημιτελικών Champions και Europa σε Κωνσταντινούπολη και Γκντανσκ

Τα σενάρια για το Champions League και το Europa League καλά κρατούν, με την UEFA φυσικά να θέλει να ολοκληρωθούν κανονικά οι δύο Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το Sky Italia χθες Κυριακή του Πάσχα (19/4), δημοσίευσε ρεπορτάζ, με πηγή μέσα από την UEFA, το οποίο έδειχνε το σχέδιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας με τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των αναμετρήσεων σε Champions League και Europa League. Με το ίδιο δημοσίευμα να λέει πως το Γουλβς-Ολυμπιακός θα γίνει στις 6 Αυγούστου!

Ένα νέο σενάριο τώρα, το οποίο βγάζει στο φως της δημοσιότητας η Mirror, φέρνει καινούρια δεδομένα όσον αφορά τη διεξαγωγή των ημιτελικών των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σύμφωνα με το αγγλικό Μέσο λοιπόν, η UEFA φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν οι αγώνες των «4» στα γήπεδα που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν και οι τελικοί!

Δηλαδή, οι ημιτελικοί του Champions League να λάβουν χώρα στην Κωνσταντινούπολη και εκείνοι του Europa League στο Γκντανσκ! Και όλα αυτά να συμβούν μέσα σε ένα διάστημα 5 ημερών, με τους τελικούς να διεξάγονται λίγες ημέρες αργότερα στα ίδια γήπεδα. 27 Αυγούστου του Europa και 29 του Champions League!

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν οι πολυαναμενόμενες τηλεδιασκέψεις της UEFA με τις 55 χώρες-μέλη της και με την ECA, για να βρεθεί επιτέλους λύση όσον αφορά το τέλος της φετινής σεζόν και την έναρξη της επόμενης…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button