ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέες Γυναίκες έτοιμες για κούπα

Λοιπόν, οι «ερυθρόλευκες» έκαναν την καλύτερη εμφάνιση τους στο τουρνουά -μέχρι τώρα- το πρωί της Κυριακής. Μιας και κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, το ματς  με τον Εθνικό τέλειωσε από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο. Στη συνέχεια, τα κορίτσια του Θρύλου ήταν ασταμάτητα και έφτασαν στο επιβλητικό 18-2. Έτσι πέρασαν πανηγυρικά στον τελικό. Για την ακρίβεια απόψε, στις 19:00, θα αντιμετωπίσουν τον Άλιμο ΝΑΣ. Δηλαδή σε μια… επανάληψη του περσινού τελικού. Νέες Γυναίκες έτοιμες για κούπα.

Στον τελικό οι Νέες Γυναίκες

Πράγματι, ο Ολυμπιακός έδειξε από την αρχή πώς ήθελε παραπάνω τη νίκη. Μιας και βρέθηκε μπροστά με 3-0, 37” πριν λήξει το πρώτο οκτάλεπτα. Παρότι ο Εθνικός μείωσε σε 3-1, οι «ερυθρόλευκες» μετά κυριάρχησαν. Διότι έκαναν σερί 9-0 και προηγήθηκαν 12-1, 2:30 πριν τελειώσει το τρίτο οκτάλεπτο. Ακολούθως, ο Εθνικός σκόραρε για δεύτερη φορά (1:19). Αλλά δεν πέτυχε άλλο τέρμα, με το Θρύλο να κάνει ένα ακόμα μεγάλο σερί (σ.σ.: 6-0) και να φτάνει στο τελικό 18-2.

Αξίζει να σημειωθεί πώς πέρσι, στις 28/5/2023, ο Ολυμπιακός νίκησε 10-7 τον Άλιμο ΝΑΣ και κατέκτησε τον τίτλο. Επιπρόσθετα, το πρωί το Σαββάτου ο Θρύλος επικράτησε 11-7 στο μεταξύ τους ματς για τη 2η αγωνιστική του Β’ ομίλου της τελικής φάσης. Η ομάδα του Αλίμου νίκησαν 11-10 τη Γλυφάδα στον πρώτο ημιτελικό και πέρασε στον τελικό. Νέες Γυναίκες έτοιμες για κούπα.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-5, 1-4, 0-6.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κ. Οικονομοπούλου): Ηλιακοπούλου, Κούτρη, Γεωργούση, Όλγα Οικονόμου, Χατζηγεωργίου 1, Βασιλικού, Κλαψιάνου, Μπέτα 1, Βελέντζα, Θρεψιάδη, Μπουλούκη, Καραμπέτσου, Νίκου, Λυδία Λογοθέτη, Πανδωνίδου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Στ. Τοροσιάδης): Κωτσάκη, Δήμητρα Λογοθέτη, Τζωρτζακάκη 3, Ελένη Οικονόμου, Τριχά 3, Μαρία Οικονόμου 2, Δρακωτού 3, Κουκουφίκη 2, Χριστοδούλου-Άουτ, Χέλμη 1, Γρηγορίου 4, Βόγκα, Κωνσταντοπούλου, Διρχαλίδου, Παπαδοπούλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button