ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Νέα συνεργασία, νέα φανέλα…

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία GSA SPORT για τα ερχόμενα 2+1 έτη.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία GSA SPORT για τα ερχόμενα 2+1 έτη.

Νέα σελίδα για τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ, όσον αφορά στην ένδυση και την εταιρεία που θα ντύνει τους «ερυθρόλευκους». Όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι» το απόγευμα της Τετάρτης, ξεκίνησαν τη συνεργασία με την εταιρεία GSA SPORT για τα ερχόμενα 2+1 έτη. Μια συνεργασία που δίνει άλλον… αέρα στον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν.

Με τη σχετική ενημέρωση από τους «ερυθρόλευκους» να αναφέρει: «Η GSA Sport ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό την δημιουργία αναβαθμισμένων αθλητικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με βάση την αειφόρο ανάπτυξη και τεχνολογία. Με έδρα την Ελλάδα και θεμελιώδεις αρχές, τον Αθλητισμό, την Καινοτομία και την Οικολογία, διαθέτει τα προϊόντα της σε πάνω από 35 χώρες με επίκεντρο την Αμερικανική και την Ευρωπαϊκή ήπειρο. Υπήρξε Επίσημος Προμηθευτής όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ από το 2017 καθώς και δημιουργός της συλλογής Greek Freak με τον Γιάννη Αντεντοκούμπο το 2018.

Από το 2020 και για τα ερχόμενα 2+1 έτη, θα ντύνει την ομάδα μπάσκετ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, όλα τα Τμήματα Υποδομής , όλα τα τμήματα της OLYMPIACOS ACADEMY καθώς και την ομάδα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ PIRAEUS BANK.

Η συνεργασία με τον Ολυμπιακό δίνει την ευκαιρία στην GSA Sport να εφαρμόσει και να αναδείξει τις προηγμένες τεχνολογίες της και να προβάλει την ασυναγώνιστη ποιότητα των προϊόντων της. Οι αγωνιστικές εμφανίσεις σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την ομάδα του Ολυμπιακού και ενσωματώνουν το GSA HΥDRO-PLUS που υποστηρίζει την απόδοση των αθλητών ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Ελαφριές, ανθεκτικές και μοναδικής σχεδίασης, είναι οι φανέλες που θα αγαπήσουν όλοι οι φίλαθλοι.

Ιδιαίτερης σημασίας γεγονός, είναι πως πέραν των αγωνιστικών εμφανίσεων, θα αναπτυχθεί ένα ευρύ φάσμα προϊόντων (fans merchandising) για να καλύψει τις απαιτήσεις του φίλαθλου κοινού».

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Νίκος Λεπενιώτης, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την GSA SPORT, μια ελληνική πολυεθνική εταιρεία με εξαιρετική καινοτομία και τεχνολογία, στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την νέα αυτή συνεργασία μας η οποία θεωρούμε ότι θα εκπλήξει και θα ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας μας και όχι μόνο. Προχωράμε με πολύ γρήγορο ρυθμό σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και πολύ σύντομα η νέα επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού, με μοναδικές καινοτομίες, χαρακτήρα, ξεχωριστό σχεδιασμό και ιδιαιτερότητες θα είναι διαθέσιμη στους φιλάθλους μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η νέα αυτή συνεργασία, θα συνδυαστεί με αγωνιστικές επιτυχίες των ομάδων μας καθώς και με σημαντική συμβολή στους εταιρικούς στόχους της GSA SPORT και του Ομίλου Gepaworld Group».

O Γεράσιμος Φ. Παπασπυράτος, Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GSA Sport δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για τη συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό. Για την GSA αλλά και εμένα προσωπικά, είναι επιβεβαίωση ότι τα προϊόντα μας βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο και χρησιμοποιούνται από τους καλύτερους. Έχουμε πλήρη επίγνωση των απαιτήσεων που προκύπτουν από τη συνεργασία μας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενός οργανισμού που ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ και είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε την ομάδα για την επιδίωξη των στόχων της».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button