Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα πρόκληση για τον Αλεξανδρή

Το νευραλγικό πόστο του Διευθυντής αγωνιστικού τμήματος του Απόλλωνα Λάρισας ανέλαβε ο α παλαίμαχος διεθνής άσος και συλλεκτης επτά πρωταθλημάτων με τον Ολυμπιακό.

Μία νέα σελίδα στην γεμάτη τίτλους και διακρίσεις καριέρα ανοίγει για τον Αλέξη Αλεξανδρή.

Ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου και συλλέκτης επτά διαδοχικών πρωταθλημάτων βρήκε στέγη στον Απόλλωνα Λάρισας όπου ανέλαε την απόλυτη ευθύνη του αγωνιστικού τμήματος, καθώς αποτελεί τον νέο Διευθυντή του θεσσαλικού συλλόγου
Με την διοίκηση του σωματείου να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας του με τον παλαίμαχο διεθνή άσο του Θρύλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την είσοδο στην ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή.

Ο διεθνής βετεράνος άσος με τις τόσες παραστάσεις σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο, αναλαμβάνει Διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος.

Ο Αλεξανδρής, που σημειωτέον είναι κάτοχος και του PRO θα έχει τον ιδιαίτερο ρόλο να βοηθήσει με τις γνώσεις του, τόσο την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, όσο και τους ποδοσφαιριστές.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας νοιώθει χαρούμενη που εντάσσει στην δύναμη της, μια πανελλήνιας αναγνώρισης, ποδοσφαιρική μορφή και ευελπιστεί σε μια αγαστή συνεργασία, για το καλό του Απόλλωνα.

Ο Αλέκος Αλεξανδρής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου είχε – μάλιστα – ευρεία συζήτηση για το μέλλον της ομάδας μας, με τον μεγαλομέτοχο κ. Παναγιώτη Μαντζανά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button