ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα ένσταση του Ολυμπιακού για την Χατζηνικολάου

Οι άνθρωποι του Θρύλου επανέλαβαν ότι είχαν κάνει πριν τους δύο τελικούς με τον ΠΑΟ, αυτόν που δεν μέτρησε και αυτό που μέτρησε.

Ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει ούτε ένα χιλιοστό πίσω! Στο θέμα με την παράτυπη απόφαση της ΕΟΚ να εκδώσει δελτίο στην Όλγα Χατζηνικολάου. Όπως έγινε την Πέμπτη 13 Μαΐου και την Πέμπτη 2ο Μαΐου, έτσι και σήμερα οι άνθρωποι του Θρύλου πριν το τζάμπολ του δεύτερου τελικού κατέθεσαν ένσταση.

Οι «ερυθρόλευκοι» άσκησαν κάθε νόμιμο δικαίωμα αναφορικά με την κατάφωρη παραβίαση από την πλευρά του Παναθηναϊκού με τη χρησιμοποίηση της Όλγας Χατζηνικολάου. Θυμίζουμε πώς οι λόγοι είναι δύο.

Αφενός η εκπρόθεσμη έκδοση δελτίου στην έμπειρη γκαρντ. Αφετέρου το γεγονός πώς ακόμα δεν έχει εκπέσει η ποινή 4ετούς αποκλεισμού που της είχε επιβάλλει η WADA και το CAS για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Συνεπώς δεν θα έπρεπε να έχει εκδοθεί καν δελτίο.

Εδώ είναι βεβαίως μεγάλη η ευθύνη τόσο του Λ. Αυγενάκη όσο και της κυβέρνησης. Το νομοθέτημα του υφυπουργείου αθλητισμού σχετικά με τις αρμοδιότητες που έχει δώσει στον ΕΟΚΑΝ ή ΕΣΚΑΝ, βάζοντάς τον πάνω από την WADA.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button