ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να ξεπεράσουμε τη δύσκολη κατάσταση, θα ξαναδούμε γεμάτα γήπεδα» (video)

Το μήνυμα του Παντελή Ταρνατόρου για την επόμενη ημέρα του πρωταθλήματος.

Στο «Ζηρίνειο» βρέθηκε ο Παντελής Ταρνατόρος. Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ μίλησε στην κάμερα του Redaroume. Για τις δύσκολες συνθήκες, σε μια περίοδο που η πανδημία του κορωνοϊού παρουσιάζει έξαρση. Εκφράζοντάς την βεβαιότητά του πώς με την προσπάθεια όλων όσων έχουν σχέση με το άθλημα, στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι ευχάριστο. Το πρωτάθλημα της Volley League θα διεξαχθεί κανονικά, θα ολοκληρωθεί και θα φτάσει η στιγμή που ο κόσμος θα επιστρέψει ξανά στις κερκίδες των γηπέδων.

Αυτό ήταν το ζητούμενο. Οι ομάδες παίζουν. Τί να περιμένουμε για τη συνέχεια;

«Τελικά είμαστε οκτώ ομάδες. Όπως έχω πει, θεωρώ ότι θα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της τελευταίας δεκαετίας. Ήδη ξεκίνησαν τα παιχνίδια. Και σήμερα ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, πολύ καλό το επίπεδο. Θεωρώ πώς όσο περνάει ο καιρός οι ομάδες θα ανεβαίνουν και αγωνιστικά. Έχουμε να δούμε πάρα πολλές εκπλήξεις και γεμάτα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Είμαι βέβαιος ότι θα δείτε ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Το ζητούμενο είναι αγώνες χωρίς κόσμο είναι, πώς να το πούμε, αγώνες χωρίς ουσία, χωρίς πάθος…

«Είναι ένα θέατρο χωρίς θεατές. Εμείς είμαστε υπέρ του να υπάρχει κόσμος. Έχουμε κάνει όλα τα διαβήματα που πρέπει να κάνουμε. Έχουμε προσπαθήσει και έχουμε συνεργαστεί και με τις υπόλοιπες λίγκες και του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και ασκούμε μια πίεση. Αλλά βλέπετε ότι δυστυχώς η κατάσταση χειροτερεύει αντί να καλυτερεύει. Οπότε τουλάχιστον σε αυτή τη φάση δεν πρόκειται να δοθεί άδεια από την πολιτική ηγεσία, ειδικά σε κλειστούς χώρους.

Από εκεί και πέρα έχουμε κατορθώσει, έχουμε 170 άτομα στο γήπεδο μαζί με τους αθλητές, προπονητές, δημοσιογράφους. Θεωρώ ότι είναι επαρκέστατος αυτός ο αριθμός, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, για το βόλεϊ. Προσπαθούμε να έρθουν όσο το δυνατόν βολεϊκοί άνθρωποι. Αυτό μας ενδιαφέρει. Δυστυχώς είναι ένα γεγονός πώς δεν μας αρέσει. Το άδειο γήπεδο καταλαβαίνετε ότι είναι ένα “κρύο” γήπεδο. Παρόλα αυτά μπράβο στους αθλητές όλων των ομάδων, σε όλους τους προπονητές, κάνουν τη δουλειά τους και ελπίζω να ξεπεράσουμε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση και πλέον να ξαναδούμε τα γήπεδα γεμάτα από κόσμο».

Το φετινό στοίχημα είναι να “επιβιώσει” το βόλεϊ, να “επιβιώσει” το μπάσκετ, να “επιβιώσουν” όλα…

«Ακριβώς… Πρέπει να “επιβιώσουμε” εμείς σαν άνθρωποι, αυτό είναι πολύ βασικό. Πρέπει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, όχι μόνο της υγείας, αλλά και τα οικονομικά. Γιατί και τα οικονομικά είναι πολύ δύσκολα σε όλες τις ομάδες. Έχουμε ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι αν και οι παίκτες δείξουν κάποια υπομονή και οι προπονητές και όλοι οι αφανείς και μη για το πρωτάθλημα, θεωρώ ότι θα κάνουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Όπως είπατε, θα είναι ένα πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών. Ελπίζω να ανταπεξέλθουμε, το ξεκινήσαμε. Ελπίζω να το συνεχίσουμε και να το τελειώσουμε όπως πέρσι».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button