ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

«Να ξαναγίνει η Εθνική όλων των Ελλήνων»

Το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα για την επόμενη ημέρα έδωσε ο νέος εκλεγμένος Πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης.

Στο τεράστιο εγχείρημα που έχει μπροστά του ως νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρθηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, Με τον παλαίμαχο διεθνή άσο κι αρχηγό τη; Εθνικής ομάδας στο έπος του Euro του 2004 να αναφέρει από την Τούμπα όπου βρέθηκε, ώστε να παρακολουθήσει το φιλικό της «γαλανόλευκης] ότι στόχος είναι η Εθνική να μπει ξανά στις καρδιές των φιλάθλων.

.«Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γραμμένο για την συνεργασία που θα έχουμε και δεν θα σταματήσουμε να έχουμε. Από την Τετάρτη και μετά γιατί πρέπει να σεβαστούμε την Εθνική ομάδα που έχει ένα σημαντικότατο παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί θετική ενέργεια για να βγει η ομάδα από το τέλμα. Εχουν γίνει πολλά πράγματα, θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε ακόμα περισσότερα» ήταν τα λόγια του.

Ο Ζαγοράκης τόνισε ότι στην Ομοσπονδία έχουν γίνει σωστά βήματα. «Εχουν γίνει πάρα πολλά θετικά στην ΕΠΟ τα τελευταία χρόνια, αλλά θα κοιτάξουμε να προσθέσουμε κι άλλα με τη συνεργασία όλων. Θέλουμε να είμαστε συμπαραστάτες και να λύνουμε τα προβλήματα, όχι να τα δημιουργούμε. Θα μιλήσουμε μετά την Τετάρτη.

Λίγο να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια στην Εθνική, για να βγούμε από αυτό το τέλμα. Σίγουρα αρχίσαμε με το δεξί, αλλά η προκριματική διαδικασία είναι μεγάλη και χρειάζεται συνέχεια. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε θα το κάνουμε. Έχω περάσει από το χώρο του ποδοσφαιριστή και μπορώ να καταλάβω καλύτερα από τον καθένα. Να ξαναμπεί η Εθνική στις καρδιές όλων και να μας χαρίσει ξανά όμορφες στιγμές».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button