ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να βρούμε όλοι τί φταίει»

Τον προβληματισμό του για τις συνεχιζόμενες απογοητευτικές εμφανίσεις του Ολυμπιακού στα εκτός έδρας παιχνίδια τη;α Ευρωλίγκα εξέφρασε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

 

«Βουβαμάρα» επικρατούσε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού λίγη ώρα μετά την λήξη της εφιαλτικής βραδιάς που βίωσαν οι «ερυθρόλευκοι» στην παγωμένη Μόσχα και την νέα συντριβή που γνώρισαν, αυτή τη φορά με «θύτη» την Κίμκκι

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στις δηλώσεις που παραχώρησε στην στην κάμερα της NOVA εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για το κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε συνολικά η ομάδα

«Πραγματικά δεν υπάρχει εξήγηση για το σημερινό, είμαστε απογοητευμένοι όλοι. Πρέπει να βρούμε γρήγορα τι φταίει γιατί δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό. Είναι κρίμα να κάνουμε τέτοια εμφάνιση με τη Μακάμπι πριν δύο ημέρες και τώρα να έχουμε πάλι αυτό.

Πρέπει όλοι μαζί να δούμε τι φταίει και να το αλλάξουμε, πραγματικά…».

Σε ερώτηση για το τι τους είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, απάντησε: «Μας είπε ότι αδικούμε τους εαυτούς μας και αυτή η εμφάνιση δεν μας εκπροσωπεί και είναι κρίμα να ξεφτιλιζόμαστε έτσι.

Ξέρουμε όλοι ότι ήταν απογοητευτική η εμφάνισή μας, πρέπει να βρούμε όλοι τι φταίει και να το αλλάξουμε. Να κάνουμε αυτοκριτική όλοι, δεν υπάρχει χρόνος. Ακολουθούν δύσκολα ματς και να βάλουμε κάτω το κεφάλι να δουλέψουμε σκληρά και να αλλάξουμε την εικόνα μας.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγνώμη από τον κόσμο για αυτήν μας την εμφάνιση και θα κάνουμε τα πάντα για να το αλλάξουμε».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button