ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να συνεχίσεις την λαμπρή ιστορία μας!»

Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη απέστειλε ο άλλοτε κι επί μία 17ετία διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών Ελλάδας Σωκράτης Κόκκαλης, δίνοντάς του ώθηση να συνεχίσει να σαρώνει τους τίτλους.

 

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί με διαφορά την κορυφαία και πιο αγαπημένη αθλητική οικογένεια της χώρας ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πιο πειστικό και κατηγορηματικό τρόπο ο Σωκράτης Κόκκαλης!

Τη στιγμή, όπου ο Θρύλος «βάλλεται» από παντού, ο επί μία 17ετία πρώην διοικητικός ηγέτης του έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και τον προέτρεψε να συνεχίσει να σαρώνει τους τίτλους και να διευρύνει την απόλυτη κυριαρχία του Αυτοκράτορα!

Κόντρα σε όλους και σε όλα και κυρίως στον βρώμικο πόλεμο, που δέχεται ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος της χώρας.

Αναλυτικά η επιστολή Κόκκαλη στον Μαρινάκη:

«Αγαπητέ Βαγγέλη,

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την πρόσκληση στη φιέστα κατάκτησης των 44 πρωταθλημάτων και των 7 τελευταίων συνεχόμενων και εύχομαι ο Ολυμπιακός μας να συνεχίσει να είναι πάντα πρωτοπόρος στην Ελλάδα.

Δυστυχώς λόγω της απουσίας μου σε επαγγελματικό ταξίδι δεν θα μπορέσω να είμαι στη μεγάλη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Είναι φυσιολογικό ο Ολυμπιακός, λόγω της μεγάλης υπεροχής του, να δέχεται τις αντιδράσεις των άλλων ομάδων που θα ήθελαν να κατακτήσουν πρωταθλήματα. Εκείνο που είναι απαράδεκτο είναι να προσπαθούν να επιτύχουν τους στόχους τους χρησιμοποιώντας μεθοδεύσεις που δεν έχουν σχέση με το αθλητικό πνεύμα.

Είναι φυσιολογικό κάθε μεγάλη δύναμη να συντηρεί διάφορα παράσιτα που εμφανίζονται ως δήθεν φανατικοί υποστηρικτές. Αυτό είναι ένα λυπηρό φαινόμενο που δυστυχώς όμως πάντα υπήρχε, υπάρχει σήμερα και θα υπάρχει και στο μέλλον.

Η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού είναι τα εκατομμύρια των οπαδών του, ένας από τους οποίους είμαι κι εγώ, που τον στηρίζουν από την στιγμή που ιδρύθηκε και θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε και στο μέλλον .

Έχουμε κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα έχοντας εκατομμύρια οπαδούς, την καλύτερη ομάδα, υποδομές και οργάνωση.

Αυτή είναι η δύναμή μας!

Σου εύχομαι να συνεχίσεις την λαμπρή ιστορία μας κατακτώντας πρωταθλήματα και αυτό θα σου δίνει πάντα τη χαρά και τη δύναμη στο δύσκολο έργο που έχεις αναλάβει.

Ζήτω ο Ολυμπιακός!

Με φιλία,

Σωκράτης Κόκκαλης»

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close