ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να πούμε τι;

Θυμάστε μια… συνήθεια που έχει γίνει λατρεία από τους “απέναντι”; Εκεινη μωρέ που όποτε εχει αγωνα ο Ολυμπιακός τη στήνουν μπροστά από τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και ίντερνετ περιμένοντας πότε θα σκάσει η “στραβή” για να αρχίσουν να χουν να λένε!

Έτσι γίνεται πάντα. Όταν είσαι ο πρώτος και ο καλύτερος διαχρονικά εσένα θα κοιτάξουν να χλευάσουν. Το έχουμε ξαναπεί. Τον Ολυμπιακό οι αντίπαλοι του μπορούν να τον μισησουν, να τον χλευάσουν και αλλά πολλά. Το μόνο που δεν μπορούν να τον κάνουν είναι να τον φτάσουν.

Έτσι λοιπόν κι εμείς χθες δεν… κρεμαστηκαμε πάνω από τις οθόνες περιμενοντας να δούμε την ΑΕΚ να χάνει. Εμεις εχουμε τη δική μας δουλίτσα. Καλή η πλακιτσα που μπορεί να γίνει μεταξύ φίλων αλλά κακά τα ψέματα, μέχρι εκεί.

Κάποτε οι άλλοι γίνονταν Ροζενμποργκ, Μολντε κι ότι άλλο υπήρχε που έπαιζε απέναντι στον Ολυμπιακό. Εμεις θα κάνουμε το ιδιο; Οχι βεβαια. Για να πούμε τι;

Αυτό που θέλουμε εμείς είναι την Κυριακή να κανουμε αυτο που πρεπει κι όχι να χαιρόμαστε με τα γκολ των άλλων. Έχουμε το καθήκον μας. Αλλά πρώτα η Μίλαν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button