ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να παίξουμε δυνατά και να κερδίσουμε!»

Σύνθημα νίκης απέναντι στην ΑΕΚ έδωσε ο Χάμες Ροντρίγκες στο πλαίσιο βράβευσής του.

 

Ανήκει στην κατηγορία των παικτών που γνωρίζει απόλυτα να διαχειρίζεται τα μεγάλα ματς . Για τον Χάμες Ροντρίγκες ο λόγος, Ο διεθνής Κολομβιανός άσος του Ολυμπιακού εξέφρασε την ακλόνητη πίστη του για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως εαν ο Ολυμπιακός αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες, θα φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα
Μάλιστα, συμπλήρωσε πως απολαμβάνει τα μεγάλα παιχνίδια.
«Πραγματικά βελτιωνόμαστε πολύ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παίζουμε πολύ, περισσότερα παιχνίδια και έχουμε γνωριστεί καλύτερα μεταξύ μας. Είναι απολύτως λογικό. Νομίζω πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι με νίκες γιατί αυτό είναι που όλοι θέλουμε», δήλωσε αρχικά ο Χάμες.

Για το βραβείο του παίκτη του μήνα για τον Οκτώβρη στην Superleague: «Ναι, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Οφείλεται στην ομαδική δουλειά. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους συμπαίκτες μου που κάθε μέρα με βοηθάνε να γίνομαι όλο και καλύτερος. Είναι πολύ σημαντικό για μας να συνεχίσουμε έτσι, με ομαδική δουλειά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Για το ότι δείχνει πως απολαμβάνει τα μεγάλα παιχνίδια: «Έτσι είναι. Νομίζω πως φαίνεται πως παίζω με μεγάλη χαρά. Μου αρέσουν αυτά τα ματς. Απολαμβάνω τα δύσκολα και τα μεγάλα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό το επόμενο ματς για μας και ελπίζουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Να παίξουμε δυνατά, δυναμικά, με πολύ ένταση στο παιχνίδι μας και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Είμαι σίγουρος, χωρίς καμία αμφιβολία, πως αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας θα κερδίσουμε την Κυριακή».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button