ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να μας πουν πώς παίρνουν ομάδες!»

«Ευθεία» επίθεση από τον Αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά με αποδέκτες τους Μπέο, Βόλο και Απόλλωνα στις εργασίες της τηλεδιάσκεψης της Super League.

Καταπέλτης παρουσιάστηκε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς στο πλαίσιο ης ομιλίας του στις εγασίες του Δ.Σ. της Super League.
Με αφορμή την ανάλυσή του περί Κεντρικής Διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έριξε «βόμβες» για «λεφτά σε σακούλες από το Αγιο Ορος», για ομάδες «σκέτα σήματα» και εξαπέλυσε επίθεση σε Απόλλωνα, Βόλο και Μπέο.
Μεταξύ άλλων ανέφερε:
Αναλυτικά η τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Super League:
«Σχετικά με το θέμα της κεντρικής διαχείρισης, η θέση του Ολυμπιακού εδώ και καιρό είναι να γίνει μία συζήτηση και να είναι μόνο αυτό το θέμα σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο. Και θα είναι ευχή να είναι και οι ιδιοκτήτες. Να αποφασίσουν αν θέλουν η όχι. Δεν μπορεί να μπαίνει θέμα διαρκώς για κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, χωρίς στοιχεία, χωρις γνώση των συμβολαίων. Ο Ολυμπιακός θα το συζητήσει όπως το συζητά όλα αυτά τα χρόνια με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου.

Αφού θέλουμε να πάμε όλοι μαζί, σαν λίγκα να αρχίσουμε να ελέγχουμε και ποιοι μπαίνουν στο συνεταιρισμό!Να μην υπάρχουν ομάδες – σκέτα σήματα που δεν έχουν ούτε έναν οπαδό, ούτε έναν φίλαθλο.
Να δούμε ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες τους και από που έρχονται τα λεφτά τους;
Καλύτερα θα είναι σε αυτή τη συζήτηση να είναι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ. Δεν ξέρω στο Βόλο πως θα το καταφέρουν. Ας μαζευτούν σε μία αίθουσα οι 700 ιδιοκτήτες του.
Ακούμε τον Μπέο που εκπροσωπεί εδω μία ομάδα χωρίς φιλάθλους να κάνει θεωρίες.
Να μας πει απο που είναι τα έσοδα; Πως παίρνουν αυτοί ομάδες;
Ο Απόλλωνας, ο Βόλος. Που βρίσκουν τα λεφτά και παίρνουν ομάδες. Κάποιοι φέρνουν τα λεφτά σε σακούλες απο το Άγιο Όρος και παίρνουν ομάδες

Τους θέλουμε στο ποδόσφαιρο; Τους ελέγχουμε; Ποιοί είναι αυτοί που μιλάνε μόνιμα για κεντρική διαχείριση; Το καλό του ποδοσφαίρου τους νοιάζει ή τα λεφτά της τηλεόρασης; Και τα λεφτά αυτά πάνε στις ομάδες;

Αυτά πρέπει να εξασφαλίσουμε για να μιλάμε για συνεταιρισμούς και το καλό του ποδοσφαίρου και την τηλεοπτική διαχείριση. Και ακούμε τώρα και τον Μπέο να μιλάει για τη Nova που κάθε μέρα έκανε δηλώσεις εναντίον της. Και είναι και ντροπή του συνδρομητικου που μετά απο όσα έχουν ακούσει έδωσαν και συμβόλαιο στον Μπέο. Και τέλος πάντων το ξαναλέω. Να δούμε πρώτα ποιοί είναι μέσα στον συνεταιρισμό και να τους ελέγξουμε.»

Όταν ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος είπε: «Αν δε μιλάω εγω για ποδόσφαιρο ποιός θα μιλάει;» ο Καραπαπάς του ήταν και πάλι καταπέλτης, καθώς το αποστόμωσε: «Εσένα περιμένω να σε ακούσω σαν ειδικό όταν μιλήσουμε για το στοίχημα όχι για το ποδόσφαιρο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button