ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Να κλείσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι με τον καλύτερο τρόπο”

Ψύχραιμος και πάντα χαμηλών τόνων, ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς κατά την συνέντευξη την οποία παραχώρησε στους εκπροσώπους του Τύπου πριν τον μεγάλο τελικό του CEV Challenge Cup, μίλησε για το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού που ξεκίνησε από την Μπούρσα και ευελπιστεί να ολοκληρωθεί εκεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα υπογράμμισε πως δεν υπάρχει φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα πως όλοι οι φίλαθλοι θα απολαύσουν ένα δυνατό και ωραίο παιχνίδι βόλεϊ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των ερυθρολεύκων:

“Οι καλύτερες ομάδες βρίσκονται στον τελικό. Η ευρωπαϊκή μας σεζόν άρχισε στην Μπούρσα και τελειώνει στην Μπούρσα. Ελπίζω να έχουμε την ίδια επιτυχία και να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βέβαια αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά και από τον αντίπαλο. Σε αυτό το επίπεδο που έχουμε φτάσει δεν υπάρχουν φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Όλοι οι θεατές αύριο αλλά και εκείνοι στην Τουρκία θα έχουν μία εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσουν καλό βόλει, αυτό είναι σίγουρο.

Δεν υπάρχουν μυστικά σε αυτό το επίπεδο που να μπορεί να κρύψει ο ένας τεχνικός από τον άλλο. Γνωρίζουμε την Μπούρσα, όπως φυσικά και αυτή εμάς. Δεν ξεχωρίζω κάποια παίκτρια από τους αντιπάλους καθώς μία στιγμιαία ενέργεια μίας οποιασδήποτε παίκτριας μπορεί να καθορίσει το παιχνίδι”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button