ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να καταφέρουμε αυτό για το οποίο έχει φτιαχτεί η ομάδα!»

Στιγμές ανάλογες με ό,τι έζησε τον Ιούνιο του 2018, όταν και αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης, αδημονεί να ξαναζήσει ο Γιάννης Φουντούλης.

Ο διεθνής περιφερειακός, επέστρεψε στον Θρύλο μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στην Φερεντσβάρος και διψάει όσο τίποτε άλλο για νέο σάρωμα όλων των τίτλων.

Αυτό φρόντισε να το… φωνάξει μέσω των δηλώσεών του, τις οποίες παραχώρησε στο πλαίσιο της επίσημης «πρώτης» της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν: «Ξεκινάει μια χρονιά πολύ διαφορετικά από ό,τι ξεκινούσαν οι υπόλοιπες. Έρχομαι μετά από δυο χρόνια εδώ που ανήκω και έρχομαι με τον ίδιο ενθουσιασμό, όπως ήρθα τη πρώτη χρονιά στον Ολυμπιακό».

Με τον αρχηγό της εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών της Ελλάδας να συμπληρώνει: «Σε μια ομάδα που απαρτίζεται από χρυσούς και ασημένιους ολυμπιονίκες και παίκτες ακόμη που έχουν καταφέρει πολύ σπουδαία πράγματα. Είμαι εδώ που θέλω να είμαι και θα προσπαθήσω, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, να πραγματοποιήσουμε τους στόχους για τους οποίους έχει φτιαχτεί αυτή η ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button