ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Να κάνουμε το πρώτο βήμα!»

Το έναυσμα για την πρώτη νίκη  στο κατάμεστο «Μελίνα Μερκούρη», που θα δώσει την ώθηση για την κατάκτηση του Challenge Cup έδωσε η Τζίνα Λαμπρούση.

Την ανυπομονησία της να δώσει το παρών σε τελικούς του Challenge Cup για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και μάλιστα απέναντι στην ίδια ομάδα την Μπούρσασπορ, εξέφρασε η Τζίνα Λαμπρούση

Η διεθνής κεντρική του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου τόνισε πως οι «ερυθρόλευκες» θέλουν και μπορούν να κάνουν το πρώτο βήμα για το ευρωπαϊκό στο κατάμεστο κλειστό του Ρέντη.

«Θέλω να πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό. Παίζοντας εδώ μέσα, θέλουμε με τη βοήθεια του κόσμου να κάνουμε το πρώτο βήμα. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και περιμένουμε να ζήσουμε αυτή την εμπειρία. Είμαστε προετοιμασμένες κατάλληλα και θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Θεωρώ ότι και στην έδρα μας θα μπούμε συγκεντρωμένες, απλά θα υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα γιατί δεν μας βοηθάει και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο μπορούμε να κάνουμε το πρώτο βήμα εδώ, θα έχουμε κατάμεστο το γήπεδο και μπορούμε, και έξω, να τα καταφέρουμε. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένες. Μπορούμε σε οποιοδήποτε εκτός έδρας παιχνίδι να κάνουμε το καλύτερο», ήταν τα λόγια της Τζίνας Λαμπρούση.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button