ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι»

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το πρωϊ για το Μιλάνο όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Αρμάνι και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να κάνει μεγάλο βήμα για την κατάληψη της 6ης θέσης. Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε στα σημεία που θα κρίνουν την νίκη απέναντι στους Ιταλούς, ενώ σχολίασε και τον δανεισμό του Τίμα, λέγοντας πώς είναι μια απόφαση θετική για όλες τις πλευρές.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με την Αρμάνι, ο κόουτς του Θρύλου υπογράμμισε:

«Προφανώς έχουμε να κάνουμε με μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, με σπουδαία επιθετική ικανότητα και γεμάτο ρόστερ με σκόρερ και παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία. Είναι μια ομάδα που είχε σπουδαίες στιγμές μέσα στην σεζόν.Θα πρέπει να πάμε εκεί και να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι επιθετικά, πρέπει να δώσουμε σημασία στις λεπτομέρειες. Την ίδια ώρα πρέπει να επαναλάβουμε ό,τι κάναμε στο τελευταίο μας παιχνίδι. Να μετατρέψουμε τις καλές άμυνες, σε ευκαιρίες για σκορ που θα μας βοηθήσουν να είμαστε ανταγωνιστικοί για να κερδίσουμε».

Το Μιλάνο δίνει πάντα έντονο ρυθμό στα ματς του, με τον Μπλατ να σχολιάζει: «Στα καλά μας παιχνίδια φέτος παίξαμε σε υψηλό ρυθμό. Θα πάμε στην έδρα τους, θα πρέπει να προσέξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και να δούμε πως θα τον χρησιμοποιήσουμε ως δικό μας πλεονέκτημα».

Όσον αφορά στο δανεισμό του Τίμα στην Κίμκι και γιατί δεν πάρθηκε πιο πριν αυτή η απόφαση, τόνισε: «Είναι μια απόφαση που στο τέλος της ημέρας είναι θετική και για τις δύο πλευρές. Είχαμε έναν καλό παίκτη που δεν βρήκε τον τρόπο να προσαρμοστεί και μεταξύ άλλων φαίνεται μια κίνηση που θα ευνοήσει όλες τις; πλευρές. Δεν προέκυψε νωρίτερα η λύση αυτή με τον Τίμα. Έγινε επιλογή τις τελευταίες τρεις ημέρες».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button