ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Να φτάσουμε στην κορυφή στο Παρίσι!»

Το σύνθημα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη επερχόμενη λυμαπιάδα του Παρισίου έδωσε ο Γιάννης Φουντούλης κατά την βράβευσή του από τον ΠΣΑΤ.

Ο Γιάννης Φουντούλης τοποθέτησε στα ύψη τον πήψη των φιλοδοξιών τη; Εθνικής ομάδας Πόλο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου κατά τη βράβευση της Εθνικής πόλο ανδρών στα βραβεία του ΠΣΑΤ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής φουνταριστός του Ολυμπιακού:
«Ευχαριστούμε πολύ. Καταφέραμε αυτό που κυνηγούσε το άθλημά μας τόσα χρόνια. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό που πετύχαμε και που ανεβάσαμε τη χώρα μας όσο ψηλότερα γινόταν. Συνεχίζουμε, το Παρίσι είναι κοντά και αυτή η ομάδα θα προσπαθήσει να φτάσει εκεί στην κορυφή».

Από τη μεριά του ο Θοδωρής Βλάχος είπε: «Με μεγάλη χαρά βρισκόμαστε στη μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού για τους κορυφαίους. Είμαστε από τους κορυφαίους, το νιώσαμε στο Τόκιο, στην απονομή. Αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι γιατί φέραμε μια μεγάλη διάκριση για το άθλημά μας, που ήταν ένα όνειρό ζωής, το Ολυμπιακό μετάλλιο. Δεν σταματάμε εδώ. Ονειρευόμαστε να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην κορυφή του κόσμου. Είμαι διπλά υπερήφανος γιατί εκτός από τα συγχαρητήρια που λαμβάνω για την ομάδα, για τις επιδόσεις της, πολύς κόσμος μου μιλάει για το τι καλά παιδιά έχω, για το ήθος τους. Αυτό ως προπονητή και ως καθοδηγητή τους με κάνει διπλά περήφανο. Με συγκινεί ιδιαίτερα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button