ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Να έρθει ο κόσμος κοντά μας!»

Έκκληση στους οπαδούς του Ολυμπιακού να δείξουν την αμέριστη συμπαράστασή τους ενόψει της αναμέτρησης με την Αστερίξ απηύθυνε ο τεχνικός της ομάδας βόλει  γυναικών Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο.

Στους ρυθμούς του πρώτου φετινού ευρωπαϊκού αγώνα κόντρα στην Αστερίξ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League κινούνται τα πάντα στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού.
Με τον νέο τεχνικό Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο να αναφέει τα εξής στο olympiacossfp.gr:

«Είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Αστερίξ, ωστόσο υπάρχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών τα οποία πρέπει να ξεπεράσουμε. Προερχόμαστε από τα δυνατά φιλικά στην Τουρκία, όπου αντιμετωπίσαμε τρεις από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με μεγάλη ποιότητα και πολύ καλές αθλήτριες. Ήταν πολύ χρήσιμα φιλικά για εμάς γιατί μάθαμε πολλά πράγματα.
Τώρα έχουμε μπροστά μας το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αστερίξ, η οποία είναι μια καλή και νεανική ομάδα. Μια από τις καλύτερες στο Βέλγιο, που παίζει ωραίο και οργανωμένο βόλεϊ. Είναι πολύ σημαντικό να έρθουν οι φίλαθλοι μας να μας υποστηρίξουν. Πέρασε ένας χρόνος όπου η κατάσταση στα γήπεδα ήταν περίπλοκη και η ομάδα στερήθηκε την παρουσία τους. Τους περιμένουμε να έρθουν και εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα, τον οποίο τον θέλουμε πάρα πολύ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button