ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού»


Στους τομείς που θα οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στην νίκη πρωτιάς επί της Ζόλνοκ αναφέρθηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

Στις πτυχές, που θα ωθήσουν τον Ολυμπιακό στον θρίαμβο επί της Ζόλνοκ και παράλληλα στην κατάληψη της πρωτιάς του ομίλου του στο Champions League, που θα του δώσει τη δυνατότητα για την απευθείας παρουσία του στο Final-4  της Βουδαπέστης αναφέρθηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών της ξέφρενης πορείας του Θρύλου εστίασε στην σημασία που έχει αποκτήσει για την ομάδα τουο έλεγχος του ρυθμού, αλλά και η σωστή διαχείριση τνω συναισθημάτων

«Με την μέχρι τώρα πορεία μας στον όμιλο, το αυριανό παιχνίδι με την Ζόλνοκ είναι ένας πρόωρος προημιτελικός που διεξάγεται στο σπίτι μας και όχι στη Βουδαπέστη. Και ποιος δεν θα ήθελε να γίνει έτσι. Το ότι θα παίξουμε τέτοιας σημασίας παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας, μας δίνει πλεονέκτημα μόνο αν διαχειριστούμε σωστά τα συναισθήματα μας και ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, παίζοντας πιο ομαδικά από ποτέ και με πολύ πάθος».

 

Μυλωνάκης: «Να γεμίσει το Παπαστράτειο»

Από την πλευρά του ο Μανώλης Μυλωνάκης, απηύθυνε έκκληση στον μοναδικό κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει κάθε γωνιά του «Παπαστράτειου»:

«Έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο όμιλος, το παιχνίδι με την Ζόλνοκ κρίνει την πρώτη θέση. Σίγουρα δεν κρίνονται όλα αλλά είναι σημαντικό βήμα για να βρεθείς απευθείας στον ημιτελικό του Final Six και να γλυτώσεις ένα παιχνίδι. Είναι σημαντικό ωστόσο να τερματίσεις πρώτος θέλουμε να βρεθούμε στην σωστή κατάσταση και να κερδίσουμε. Όπως έχω ξαναπεί έχουμε συνηθίσει σε αυτά τα παιχνίδια της Ευρώπης να μας ακολουθάει και να μας ενισχύει ο κόσμος με τη δική του ενέργεια και το δικό του παλμό. Περιμένουμε να γεμίσει το Παπαστράτειο και να δώσει ξανά δυναμικό παρών ο κόσμος μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button