ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να είναι πιο προσεκτικοί όταν αναφέρονται σε ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία»

Ανακοίνωση για τα όσα απαράδεκτα ακούστηκαν  από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Κ. Βλαχάκου κατά ανθρώπων που έγραψαν ιστορία στον Ολυμπιακό, εξέδωσαν οι Βετεράνοι του Θρύλου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βετεράνων του Ολυμπιακού:

«Θα έπρεπε, το λιγότερο, να είναι πιο προσεκτικοί όταν αναφέρονται σε ανθρώπους που έχουν γράψει την ιστορία του Θρύλου του Ελληνικού Αθλητισμού και έχουν προσφέρει δόξα στην πόλη, η οποία είναι ταυτισμένη με τον Σύλλογο.

Επίσης θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί απέναντι σε ανθρώπους και οικογένειες που έχουν γράψει την δίκη τους ιστορία, μια ιστορία γεμάτη αγάπη και προσφορά για την πόλη του Πειραιά. Η δεδομένη στήριξη μας στον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη και στον ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι ο εγγυητής του Συλλόγου μας αλλά και της πόλης του Πειραιά, δεν πρέπει να οδηγεί σε τέτοιες απαράδεκτες τοποθετήσεις.

Θα περιμέναμε το λιγότερο μια συγγνώμη από τον κύριο Βλαχάκο και από όσους εξέφρασαν θέσεις και απόψεις απαράδεκτες και προσβλητικές για Θρύλους του Ολυμπιακού και της Πόλης. Μας κάνει δε, αλγεινή εντύπωση ότι αυτές οι θέσεις εκφράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ανθρώπους που όταν μας δείτε στο δρόμο ζητάτε αυτόγραφα και φωτογραφίες μαζί μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΡΙΒΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΪΤΑΤΖΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close