ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Στους τομείς, που θα οδηγήσουν την ομάδα βόλεί γυναικών του Ολυμπιακού στην ιστορική πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup  αναφέρθηκε ο τεχνικός Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

 

Πανέτοιμη να γράψει ιστορία είναι η ομαδάρα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής κρίσιμης ρεβάνς με την Γενισέι για τα ημιτελικά του Challenge Cup.

Ο αρχιτέκτονας της φετινής ξέφρενης πορείας κι απόλυτα νικηφόρας πορείας των «ερυθρόλευκων» Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, θέλησε να περάσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα με αποδέκτες τις παίκτριές του. Με ξεκάθαρο στόχο να ολοκληρωθεί με τον ιδανικότερο τρόπο η προσπάθεια για πρόκριση στον τεlικό:

«Βρισκόμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε το προβάδισμα που αποκτήσαμε από το πρώτο ματς. Ωστόσο δεν θα πρέπει να σταθούμε στο τι συνέβη στο Ρέντη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση και να αποφύγουμε τα πολλά λάθη που σε τέτοιο επίπεδο κοστίζουν ακριβά. Είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση και περιμένω από την ομάδα μου να συνεχίσει την καλή πορεία που μας έχει φέρει μέχρι εδώ, ένα βήμα από τον ευρωπαϊκό τελικό».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button