ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Το σύνθημα για το πρώτο βήμα  προς την κατάκτηση του Challenge Cup απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ έδωσε ο Ντράγκαν Τράβιτσα.

 

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία της θα επιδιώξει να πετύχει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού απέναντι στην Μακάμπι.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται από την Παρασκευή στο Τελ Αβίβ για τις ανάγκες του αυριανού πρωτου τελικού. Με τους παίκτες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι να αδημονούν για το πρώτο σημαντικό βήμα που θα τους φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του Challenge Cup.

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα αναφερόμενος στην πρώτη μάχη με τους Ισραηλινούς τόνισε: «Και τώρα… τελικοί! Οι τελικοί είναι πάντα κάτι που ενθουσιάζει τους αθλητές, είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ. Στον αγωνιστικό χώρο, θα παίξουν δύο πολύ δυνατές ομάδες, οι καλύτερες του Challenge Cup. Ξεκινάμε στο Τελ Αβίβ, θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε τι θα γίνει. Το δεύτερο ματς θα γίνει στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, αλλά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο αυριανό, στον πρώτο τελικό».

 

Από την πλευρά του ο Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσε: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι, θα είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας, σίγουρα. Η Μακάμπι δεν είναι τυχαίο που έφτασε ως εδώ, δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα δώσουμε το 101% και θα δούμε. Αυτοί οι τελικοί ίσως κριθούν σε πράγματα τα οποία δεν έχουν φανεί έως τώρα, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button