ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να διαχειριζόμαστε το πρωτάθλημα με τη σοβαρότητα που πρέπει» (video)

Ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια από τις παίκτριες του στις εγχώριε διοργανώσεις  ζήτησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Παντελάκης.

Πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις κι αξιώσεις από τις αθλήτριες του έχει ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Παντελάκης, παρά τις 121 συνεχόμενες νίκες τους.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση και σοβαρότητα με αφορμή το γεγονός ότι οι παίκτριες του δεν έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η Ελευθερία Μοσχάτου θεωρώ ότι μετά από εμάς έχει το καλύτερο ρόστερ στο πρωτάθλημα.
Θεωρώ ότι σε μεγάλο σημείο του παιχνιδιού τα καταφέραμε. Ήταν μια ημέρα αρκετά άστοχη για τα δεδομένα μας. Έχουμε κάνει 2/21 τρίποντα Συνέβη, δε έγινε κάτι, Αρκεί στην κακή σου ημέρα να είσαι καλός στην άμυνα

Επίσης έχουμε σουτάρει μόνο 5 βολές
Προσπαθούμε να βρούμε ακόμη τον ρυθμό μας. Να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας Λίγο αποσυντονιστήκαμε με το δεκάημερο της αποχής
Η επικράτηση μπορεί αν ήταν ελεγχόμενη, Το παιχνίδι τακτικά ήταν αρκετά καλό Εάν είχαμε βάλει 5-6 ελεύθερα σουτ θα είχαμε φτάσει τη διαφορά στα συνηθισμένα μα επίπεδα.
Θα ήθελα να ευχηθώ συνέχεια στο Μοσχάτο και στην προσπάθεια που κάνει
Ήμασταν καλά στο σκορ Φάγαμε αποβολές όχι άδικες. Μπήκαν δυνατά τα κορίτσια του Μοσχάτου ήταν μια διαφορά που ανέβαινε»

Ερωτηθείς για τον τρόπο διαχείρισης του ρόστερ, ο Γιώργος Παντελάκης ανέφερε:
«Η ομάδα οφείλει να διαχειρίζεται το πρωτάθλημα με τη σοβαρότητα που πρέπει.Εγώ πρέπει να κάνω διαχείριση στο υλικό που έχω. Κάποιες άλλες που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής Έχω ένα ρόστερ 13 παικτριών, οι οποίες για το ελληνικό πρωτάθλημα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και να κάνουν τη διαφορά

Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι που έρχεται στην Ουγγαρία:
«Θεωρώ ότι στον μέσο όρο 20-25 λεπτών που παίζει η κάθε παίκτρια ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε οικονομία δυνάμεων, Δεν ανεβάσαμε τον ρυθμό. Φυσικά έχουμε στο μυαλό μας το επόμενο παιχνίδι στην Ευρώπη, Είμαστε μια ομάδα χωρίς ρεπό και συνεχίζουμε να μην ξεκουραζόμαστε. Επαγγελματίες είναι τα κορίτσια γι’αυτό τον λόγο δουλεύουν»

Για το ρεκόρ και που μπορεί να φτάσει:

«Όχι δεν το έχω σκεφτεί. Τα ρεκόρ είναι πολύ καλά για τον σύλλογο, είναι η κληρονομιά που αφήνουμε σαν γκρουπ,.Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το παιχνίδι της Ουγγαρίας Να το κερδίσουμε με όσο μεγαλύτερη διαφορά μπορούμε για το ρανκινγκ. Με νοιάζει η καθημερινότητα και η επόμενη ημέρα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button