ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να ακολουθήσουμε το πλάνο μας»

Στις προοπτικές που θα επιτρέψουν στον Ολυμπιακό να αποδράσει με τη νίκη από την έδρα της Ναμούρ αναφέρθηκε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Παντελάκης

Τα ρέστα της για «διπλό», που θα την φέρει σε ράγες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Euro Cup καλείται να παίξει η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει στο Βέλγιο την Ναμούρ.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το ματς ότι:

«Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο ματς. Αυτό είναι σίγουρο και το γνωρίζουμε όλοι καλά. Έχουμε εστιάσει λοιπόν σε αυτό το ματς είναι να μπούμε πολύ δυνατά στο ξεκίνημα και να μην αφήσουμε κανένα περιθώρια στην Namur να πιστέψει ότι μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να σταματήσουμε την δημιουργία της Βάντερβολ και ουσιαστικά να περιορίσουμε το low post παιχνίδι της αντιπάλου μας. Και φυσικά θέλουμε ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα για τη συνέχεια μας. Θεωρώ ότι έχουμε την ικανότητα για να το καταφέρουμε αυτό και προερχόμαστε από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Θέλουμε μια εκτός έδρας νίκη και εάν ακολουθήσουμε του πλάνο μας, τότε θα γίνει αυτό πραγματικότητα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button