MVP ο ασταμάτητος Σάσα!

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές κέρδισε ο φορμαρισμένος φόργουορντ του Ολυμπιακού.
Την ξέφρενη κούρσα του συνέχισε απτόητος ο Ολυμπιακός ξεπερνώντας στην Πόλη το εμπόδιο της Αναντολού Εφές με 68-74.Μία νίκη ψυχής, με χαρακτήρα κόντρα σε όλους και όλα για τους πρωταθλητές Ελλάδας οι οποίοι παρατάχθηκαν χωρίς τους τραυματίες Μιλουτίνοφ και Νιλικίνα και ανέβηκαν στο 15-8 σπάζοντας μία κατάρα οκτώ ετών που τους ήθελε να φεύγουν ηττημένοι όταν επισκέπτονταν την έδρα της τουρκικής ομάδας.
Κορυφαίος του Ολυμπιακού, που έκλεισε τη «διαβολοβδομάδα» με το 2/2 και ανέβηκε – έστω και προσωρινά – στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 15-8 με τέσσερις σερί νίκες και επτά στα οκτώ τελευταία του ματς στη διοργάνωση, ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 20 μονάδες στο PIR.
Ο 30χρονος φόργουορντ των Πειραιωτών συνεχίζει ακάθεκτος τις εκπληκτικές του εμφανίσεις σε τροχιά MVP Ευρωλίγκα παίρνοντας τους «Ερυθρόλευκους» από το χέρι





