ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπορείς να ανησυχείς όταν έχεις Πρόεδρο Μαρινάκη;

Η συνέντευξη του Κώστα Καραπαπά στον sport fm δεν θα μπορούσε να βγεί σε καλύτερη στιγμή.   Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ  Ολυμπιακός είπε μεγάλες αλήθειες  αλλά θα σταθώ λίγο στο κομμάτι του κόσμου και του Πρωταθλήματος .

Ο κος Καραπαπάς έφερε ως παράδειγμα την Μπάγερν , αλλά στην εξίσωση θα έβαζα και την Παρί Σεν Ζερμέν. Αμφότερες απέτυχαν στην Ευρώπη, παταγωδώς κιόλας, αλλά κατάκτησαν τα Πρωταθλήματα τους και  το έκαναν με τον κόσμο τους.  Κάθε τίτλος γιγγαντώνει μία ομάδα και την κάνει τεράστια και σε κάθε περίπτωση αυτό πρέπει να γίνει και όταν, με το καλό, κλειδωθεί και μαθηματικά ο τίτλος.  Το …μπακαλίστικο “47 Πρωταθλήματα έχουμε δεν πειράζει” είναι για γέλια και κανέναας Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να αφήνει τον κάθε τρολ  της πλάκας να τον επηρεάζει.

Ενα Πρωτάθλημα ποτέ  δεν είναι αποτυχία χωρίς αυτό να σημαίνει  πως στα άσχημα αποτελέσματα  δεν θα γίνεται δεκτή η καλόπιστη κριτική η  οποία θα γίνεται στο πλαίσιο της βελτίωσης του συλλόγου σε όλους τους τομείς.

Και αλήθεια. Μπορείς να ανησυχείς φίλε του Ολυμπιακού όταν έχεις  ηγέτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη; Τον άνθρωπο που έχει γιγαντώσει την ΠΑΕ σε όλους τουυς τομείς , τον άνθρωπο που έχει βοηθήσει τα μέγιστα ο Ερασιτέχνης να μετατραπεί στον πιο σπουδαίο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης και ίσως του κόσμου; Eκτός αν θέλετε  να γυρίσουμε σε αμφίβολης προέλευσης Προέδρους και άλλους που δεν δίστασαν να βάλουν σε περιπέτειες τις ομάδες τους φτάνοντας να παίξουν σε χωριά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button