ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mπορείς να ανησυχείς όταν έχεις Μαρινάκη;

Στην Ελλάδα του 2022, δυστυχώς, θα πρέπει να εξηγούνται τα αυτονόητα.  Διότι στη χώρα που ζούμε  ο καθένας από μας ονειρεύεται να γίνει κάτι που δύσκολα  μπορεί να πετύχει στην πραγματικότητα .

Για την πραγματοποίηση του ονείρου του καθενός, βέβαια, πάλι καλά που υπάρχουν και τα social στα οποία ο καθένας βγαίνει και λέει την άποψη του όντας ο επόμενος μεγάλος μετεωρολόγος,χρηματιστής, σεξολόγος,Γιατρός  και στη δική μας περίπτωση, Πρόεδρος,Προπονητής, Αθλητικός Διευθυντής ,Τεχνικός Διευθυντής και ποδοσφαιριστής που “αδικήθηκε” στο παρελθόν από την παλιοζωή και τους τραυματισμούς .

Αν κάνετε μία βόλτα στα social θα δείτε πολλούς να ανησυχούν για τον Ολυμπιακό. Αρκετοί από αυτούς σπάνια πάνε στο γήπεδο  η επιλέγουν μόνο τα ντέρμπι και   ζαλίζουν τα …μεζέα ανθρώπων  για να τους βρουν όχι μόνο εισιτήριο αλλά και πρόσκληση για να μη δώσουν κανένα φράγκο για τον σύλλογο. Ανησυχούν για τον Μαρτίνς, τους παίκτες, την άνοδο της Νότιγχαμ και τα λοιπά!

Αλήθεια, πως μπορεί κάποιος που είναι Ολυμπιακός να ανησυχεί όταν έχει ηγέτη της ομάδας του τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Που ΠΟΤΕ  δεν εγκατέλειψε την ομάδα, έκανε,κάνει και θα κάνει το καλύτερο για αυτή και θα συνεχίσει να παλεύει κόντρα σε όλους και όλα σηκώνοντας κούπες.

Η συνέντευξη του Κώστα Καραπαπά στο Κανάλι 1  λύνει πολλές απορίες. Πολλοί νομίζουν ότι  ο σχεδιασμός μίας ομάδας γίνεται ανάλογα με το πως θα ξυπνήσει κάποιος  η ότι είναι υπόθεση δύο ωρών. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι ο σχεδιασμός μίας ομάδας για την επόμενη χρονιά, ξεκινάει από την επόμενη μέρα που τελειώνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και ίσως και νωρίτερα ανάλογα με το πως λειτουργεί η ομάδα.  Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει απο την ημέρα ανανέωσης του συμβολαίου του Μαρτίνς.  Και στόχος της ομάδας είναι να μπούν νέα στελέχη στο οργανόγραμμά  ώστε η ομάδα να λειτουργεί ακόμα καλύτερα. Με ανθρώπους που ξέρουν μπάλα και οργάνωση με σκοπό η ομάδα να γίνει ακόμα καλύτερη. Και βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν είναι υποχρεωμένος ούτε να βγάζει προς τα έξω με ποιους συζητάει, σε ποιους έχει κάνει προτάσεις και ποιους παίκτες πρότεινε ο προπονητής , ο τεχνικός διευθυντής η οποιοσδήποτε μάνατζερ.

Κάντε υπομονή και θα δείτε…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button