ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπόγρης: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ανυπόμονος για την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Αρμάνι είναι ο Γιώργος Μπόγρης.  Ο σέντερ του Θρύλου στις δηλώσεις του  αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι και τόνισε ότι άπαντες πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Πως είναι να γίνεσαι παράδειγμα και αναφορά από τον προπονητή;

«Όσο κι αν δύσκολη είναι η καθημερινότητα, έχω στόχο μεγαλύτερο από ένα παιχνίδι γι αυτό κι ελπίζω πως ότι έγινε στη Βιτόρια θα είναι μια αρχή για μια καλύτερη συνέχεια».

Για τα… κολλητά ματς στη διοργάνωση:

«Η κούραση είναι ένας σοβαρός παράγοντας. Ευτυχώς όμως παίζουμε στην έδρα μας κι επειδή έχουμε βάθος στο ρόστερ θα τα καταφέρουμε ειδικά αν έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο που θα μας… σπρώξει. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να χαλάσουμε την εικόνα που χτίσαμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές».

Τι έχει δει από την Αρμάνι;

«Ποτέ δεν την θεωρήσαμε αφελή ως ομάδα, όπως λέγεται. Έχει ταλέντο, αλλά όχι και χημεία. Εμείς πρέπει να είμαστε σκληροί επιθετικά και αμυντικά. Είναι μια ομάδα που μπορεί να φύγει 15 πόντους μπροστά σε ένα παιχνίδι, αλλά αν εμείς έχουμε χαρακτήρα εύκολα μπορούμε να ξαναμπούμε στο ματς. Αρκεί η συγκέντρωση μας να είναι σε υψηλό βαθμό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button