ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπλατ: «Τα παιδιά δίνουν ώθηση ο ένας στον άλλο!» (video)

Στην αντίδραση που έβγαλε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάγερν μονάχου στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, δίνοντας το σύνθημα της αντεπίθεσης

Για την πυγμή και το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου αλλά και την επιστροφή στις νίκες και τις εξαιρετικές εμφανίσεις στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ

«Πιστεύω πως οι παίκτες μας έκαναν εξαιρετική δουλειά ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του ματς. Κατάλαβαν τη σημασία της στιγμής και με όλα τα προβλήματα που είχαμε, στάθηκαν στο ύψος της περίστασης πνευματικά και σωματικά. Για μεγάλα κομμάτια του αγώνα είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και παίξαμε εξαιρετική άμυνα σχεδόν σε όλο το ματς. Θεωρώ πως κερδίσαμε δίκαια και πρέπει να αναγνωρίσουμε στην Μπάγερν πως είναι μια καλή ομάδα. Έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι μπροστά μας, πρέπει να το κάνουμε, να ξεκουραστούμε, για να είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη», τόνισε ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός.

Αναφορικά με τους πολλούς πόντους από τους ψηλούς είπε: «Ήταν μέρος του πλάνου μας να επιτεθούμε με τους ψηλούς μας. Πιστεύω πως προσπαθήσαμε να γυρίσουμε την μπάλα, να έχουμε αποστάσεις και να βρούμε διεισδύσεις ή να πασάρουμε κοντά στο καλάθι. Κι αυτό ήταν καλό στοιχείο. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν τα 15 μας λάθη, αλλά αυτό ίσως έγινε επειδή παίζαμε πιο γρήγορα. Όμως παίζουμε καλύτερα όταν παίζουμε πιο γρήγορα».

Για το αν περίμενε την αντίδραση της ομάδας του είπε: «Ήλπιζα γι’ αυτό και το πίστευα πως μπορούσαν να το κάνουν και θα το κάνουν. Και το έκαναν. Μπορείς να έχεις προβλήματα, αλλά αν τα αποδυτήριά σου είναι δυνατά μπορείς να βρεις τρόπο να ανταποκριθείς, όπως κάναμε σήμερα. Τα παιδιά αυτά δίνουν ώθηση ο ένας στον άλλο».

Σχετικά με τον πιθανό αντίπαλο στα playoffs είπε: «Μην κοιτάμε μακριά. Δεν είμαστε με κανέναν τρόπο στα playoffs. Έχουμε ακόμη μακρύ δρόμο να διανύσουμε. Παίξαμε χωρίς τον Σπανούλη, χωρίς τον Στρέλνιεκς, σήμερα παίξαμε πολλή ώρα χωρίς τον Γκος. Έχουμε πολύ έδαφος να καλύψουμε».

Τέλος, αστειεύτηκε για τις λίγες ερωτήσεις που δέχτηκε λέγοντας: «Δεν θα φύγω μετά από μόνο δύο ερωτήσεις. Όταν χάνουμε με ρωτάτε πολλά».

https://www.facebook.com/redaroume/videos/333640250615691/?v=333640250615691

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button