ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπλατ: «Ικανοποιημένος με τον Αγραβάνη» (video)

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Δημήτρη Αγραβάνη στο παρκέ εμφανίστηκε ο Ντειβιντ Μπλατ στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ενώ σχολίασε και τα δυο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα στην διάρκεια της αναμέτρησης.

«Δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο όταν έχεις τόσα ματς συχνά, σε κάποια όπως έγινε σήμερα στο πρώτο ημίχρονο, να υστερείς αμυντικά. Το τονίσαμε αυτό στο ημίχρονο και η ομάδα στο δεύτερο ανταποκριθήκαμε καλά, ενώ και ο Πανιώνιος έπαιξε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Απλά εμείς παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και στις δύο πλευρές και αυτό έκανε τη διαφορά».

και συνέχισε

«Το μεγαλύτερο κέρδος και το μήνυμα για σήμερα είναι ότι γύρισε μαζί μας ο Δημήτρης Αγραβάνης. Μετά από σχεδόν έναν χρόνο δούλεψε σκληρά με το τιμ και με όλους για να μπορέσει να γυρίσει ξανά και να παίξει μπάσκετ και είμαι χαρούμενος για αυτό. Η σωματική του κατάσταση είναι σχεδόν στο 100%, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είναι λίγο πίσω αλλά χάρηκα που τον είδα σήμερα να μπαίνει στο γήπεδο».

και κατέληξε

«Καμιά φορά τα παιχνίδια χρησιμεύουν ως ένα είδος προπόνησης για να δουλεύεις αυτά που κάνεις στις προπονήσεις. Όταν αυτό συνδυάζεται με νίκη κάνει τα πράγματα καλύτερα. Προσωπικά μου άρεσε ο ρυθμός που είχε η ομάδα στα δύο ματς με Ρεάλ και σήμερα, ήταν κάτι που το θέλαμε και το καταφέραμε».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button