ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπλατ: «Εύκολη η απόφασή μου για τον Ολυμπιακό!»


Στο γεγονός ότι δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να πει το «ναι» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Ντέιβιντ Μπαλτ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague

Συνέντευξη στην Εuroleague παραχώρησε ο Ντέιβιντ Μπλατ όπου εξέφρασε τυην ευτυχία του για το γεγονός ότι είναι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, εκφράζοντας παράλληλα τον ενθουσιασμό του για την επιλογή του να έρθει στην όμορφη χώρα μας.

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση συνέθεσε ένα ακόμα ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Journey» στο οποίο μεταξύ άλλων μιλούν οι Σέρχιο Γιουλ, Πάμπλο, Λάσο και Δημήτρης Ιτούδης.

Αναλυτικά όσα σχολιάζει:

«Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω στον Ολυμπιακό ήταν εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη η απόφαση. Ήξερα τον οργανισμό για πολλά χρόνια και από την πλευρά των φιλάθλων, αλλά και από την πλευρά των ανταγωνιστών. Αμέσως είδα ότι αυτός ήταν ο οργανισμός που θα ήθελα να είμαι μέρος και θα ήθελα να εξελιχθώ. Νομίζω ότι υπάρχουν δύο σχολές προπονητών. Αυτοί που έχουν ένα σύστημα και αυτοί που το κάνουν πιο προσωπικό.

Προπονητές που ανάλογα με τις ικανότητες των παικτών τους προσαρμόζονται. Εγώ είμαι πιο κοντά στην δεύτερη σχολή. Ο προπονητής πρέπει να είναι ψυχολόγος, κοινωνιολόγος, ανθρωπολόγος, κάποιες φορές δυστυχώς πρέπει να είναι εγκληματολόγος, σίγουρα πρέπει να είναι δάσκαλος και πάνω απ’ όλα αυτά πρέπει να είναι άνθρωπος. Πρέπει να καταλαβαίνει να σέβεται και να εκτιμά τους άλλους ανθρώπους.

Ζούμε σε έναν κόσμο άρνησης, αλλά αν είσαι ικανός να κάνεις την δουλειά θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τα πάνω και τα κάτω. Απλά πρέπει να είσαι ρεαλιστής. Ξέρω που είμαστε αυτή την στιγμή και νιώθω ότι ξέρω καλά που μπορούμε να βρεθούμε. Μεταξύ αυτών των δύο υπάρχει μακρύς δρόμος.

Είναι ξεχωριστό μέρος με καλή χροιά κατά την άποψή μου. Η Ελλάδα είναι η μητέρα των σπορ, τι παραπάνω να ζητήσεις από αυτό;»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button