ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: «Περπατούσαμε στο πρώτο ημίχρονο, απέκλεισα τον Ράιτ για λόγους αρχής»

Παράπονα από την απόδοση των παικτών του στο πρώτο μέρος εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε διπρόσωπος στον αποψινό πρώτο προημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ , φτάνοντας στην νίκη με 92-75. Γεγονός το οποίο σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ εξήγησε την απόφαση να κόψει τον Μόουζες Ράιτ από το διαθέσιμο ρόστερ για τα playoffs.

«Ήθελα ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, κανείς δεν ήρθε να παίξει χωρίς κίνητρο απέναντί μας. Η ΑΕΚ παρά τα προβλήματά της ήρθε να παίξει με ποιότητα και έναν πολύ καλό προπονητή. Προφανώς δεν ήρθαν να γίνουν περίγελος, γι’ αυτό και στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Είμαστε στα playoffs, σε σειρά που κρίνεται σε δύο νίκες και δεν μπορούμε να περπατάμε όπως στο πρώτο ημίχρονο και να αναγκαστούμε να πιεστούμε. Κανένας δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος στο πρώτο ημίχρονο. Έπρεπε να πιεστούμε στο δεύτερο μέρος για να κερδίσουμε», ανέφερε αρχικά.
Για την απόφαση να «κοπεί» ο Ράιτ από την επτάδα των ξένων είπε: «Υπάρχουν πολύ δύσκολες αποφάσεις, αλλά πληρωνόμαστε καλά για να τις παίρνουμε. Για μένα ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει στη δεύτερη θητεία μου, γιατί έχω τον Ράιτ σε μεγάλη εκτίμηση και μας άλλαξε την εικόνα. Αποφάσισα για λόγους αρχής να πάω με τους παίκτες που ξεκίνησαν τη χρονιά. Υπολογίζουμε τον Ράιτ κανονικά για το Final 4. Όποιον κι αν έκοβα θα ήταν σωστό, όποιον κι αν έκοβα θα ήταν λάθος. Τον Μόουζες τον αγαπώ σαν παίκτη, μας έδωσε πολλά και θα μας δώσει κι άλλα.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button