ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: «Ο Φαλ θα καθορίσει την τακτική μας»

Ο Μουσταφά Φαλ είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα , αλλά εξακολουθεί να είναι αμφίβολος  ελέω του τραυματισμού του (διάστρεμμα). Με  τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναφέρει  χαρακτηριστικά:

«Κάθε παιχνίδι έχει μια ιδιαιτερότητα. Ο αντίπαλος είναι κάθε φορά διαφορετικός, οι συνθήκες είναι διαφορετικές και αυτό είναι ένα δύσκολο ματς ούτως ή άλλως. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που παίζει με επαφές, με physicality. Μια ομάδα που αμύνεται καλά και προσέθεσε και τον Στέφαν Μάρκοβιτς, με τον οποίο έχω δουλέψει και τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς αμυντικούς τρόπους παιχνιδιού. Νομίζω πως είναι μια ομάδα που από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι είναι πολύ ανταγωνιστική και θα διεκδικήσει θέση στην οκτάδα».

Για το τι πρέπει να κάνουν οι Πειραιώτες  για  να πάρουν το διπλό , τόνισε: «Θα πρέπει να επιτεθούμε και να προστατεύσουμε τη μπάλα. Να έχουμε καλές επιλογές και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και αμυντικά και επιθετικά. Ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικός, έχει, όμως, σχέση με το πόσες κατοχές δίνεις στον αντίπαλο. Θα πρέπει να επιλέξουμε plays που είναι ειδικά για την περίπτωση επιθετικά και αμυντικά θα πρέπει να στοχεύσουμε σε κάποιους παίκτες που έχουν καλή δημιουργία ή μπορούν να εκτελέσουν καλά και να σκοράρουν».

Τέλος, αναφορικά με τον τραυματία Μουσταφά Φαλ, επεσήμανε: «Είναι σημαντικό να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι. Έρχεται μαζί μας, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει. Ανάλογα με το αν θα παίξει ή όχι θα επιλέξουμε κάποια άλλα στοιχεία στην τακτική μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button