«Μπαίνουν» Μποτία και Ρέτσος

Στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων αναμένεται να ενσωματωθούν από αύριο Πέμπτη οι δύο αμυντικοί των πρωταθλητών Ελλάδας.
Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος
Ευχάριστα είναι τα νέα στον Ολυμπαικό σε ό,τι αφορά τον βαθμό αποθεραπείας των Αλμπέρτο Μποτία και Παναγιώτη Ρέτσου. Οι δύο αμυντικοί των πρωταθλητών Ελλάδας ξεπερνούν πλήρως τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν τόσο στο πόδι, όσο και στο πρόσωπο αντίστοιχα και όπως αναφέρει το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» από αύριο Πέμπτη ενδέχεται να ενσωματωθούν στο κανονικό πρόγραμμα των συμπαικτών τους.
Με τη προοπτική να θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα για μία θέση στην ενδεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδας απέναντι στον Πανιώνιο.
Συντηρητικά ο Ντε Λα Μπέγια
Ο Πάουλο Μπέντο από την άλλη πλευρά είδε τον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια να αρκείται σε συντηρητικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Ισπανός αριστερός μπακ αισθάνεται μικροενοχλήσεις στο παλιό του χτύπημα στο δάχτυλο του ποδιού και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί, χωρίς ωτόσο η περίπτωσή του να εγκυμονεί κινδύνους.