ΜΠΑΣΚΕΤΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπαφές: «Δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς στην προσπάθεια να πετύχετε τον στόχο σας;»

Ο Sports director του Ολυμπιακού Χρήστος Μπαφες έκανε μια ανάρτηση στο X θέλοντας να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους αναφορικά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τα δημοσιεύματα που τον ηθελαν να μην θέλει να αφήσει λουλούδια στην μνήμη του Πάρη Δερμάνη

Αναλυτικά

«Μπροστά στους νεκρούς υπάρχουν κάποιοι κανόνες ακόμα και στις χειρότερες κοινωνίες. Το μίσος που έχετε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη για να πετύχετε το στόχο σας. Ντροπή σας.

Επειδή λοιπόν εγώ ήμουν αυτός που έδωσε το λουλούδι στον κοουτς να το τοποθετήσει στην καρέκλα που καθόταν ο Πάρης, η κουβέντα που είχαμε κάνει ήταν από την αρχή ότι αυτό θα γινόταν είτε κατά την είσοδο του στο γήπεδο ή στην παρουσίαση των δυο ομάδων και στον χαιρετισμό του με τον κοουτς Αταμαν. Μου είπε ότι θα κάνει το δεύτερο και για αυτό το λουλούδι τοποθετήθηκε στον κύβο των αλλαγών, προκειμένου να το πάρει τη στιγμή που έπρεπε.

Δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς στην προσπάθεια να πετύχετε τον στόχο σας; Δεν έχετε καμία ηθική μέσα σας; Σταματήστε να μολύνετε την κοινωνία μας. Αρκετό μίσος υπάρχει», ανέφερε ο Μπαφές στο λογαριασμό του στο Twitter (X).

Δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς στην προσπάθεια να πετύχετε τον στόχο σας; Δεν έχετε καμία ηθική μέσα σας; Σταματήστε να μολύνετε την κοινωνία μας. Αρκετό μίσος υπάρχει», ανέφερε ο Μπαφές στο λογαριασμό του στο Twitter (X).

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button