ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μου ταιριάζει πάρα πολύ μια ομάδα με παθιασμένους φιλάθλους»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σε τηλεοπτική του συνέντευξη στάθηκε στο πόσο πολύ του ταιριάζει ο Ολυμπιακός αλλά και ο κόσμος του.

Το πάθος του για το ποδόσφαιρο είναι το μαγικό του φίλτρο και ο Ολυμπιακός η ομάδα που του προσφέρει το κίνητρο και η εμπιστοσύνη, όπως εξήγησε ο ίδιος ο Βαλμπουενά μιλώντας στο MEGA. «Παίρνω στοιχεία από το επάγγελμά μου. Οι άνθρωποι που παίζουν ποδόσφαιρο είναι πολύ τυχεροί γιατί ζούν από το πάθος τους. Το επάγγελμά τους είναι αυτό που πραγματικά αγαπούν να κάνουν. Νομίζω ότι αυτό το κάνεις σε μια ομάδα με παθιασμένους φιλάθλους και ανθρώπους όπως ο Ολυμπιακός, που μου ταιριάζει πάρα πολύ και μου αρέσει πάρα πολύ.
Εγώ ζω από αυτό το πάθος & προσπαθώ να το βγάζω και να το δίνω στην ομάδα μου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να ταιριάζει αυτό το πάθος και η δύναμη με την ομάδα μου», δήλωσε ο Γάλλος.
«Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για έμενα από την αρχή. Έπρεπε να ξεπεράσω αρκετές δυσκολίες, όμως με πολλή δουλειά μπορείς να πετύχεις. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Να παίζω καλά, να βοηθάω την ομάδα μου και να κερδίζω τίτλους γιατί αυτός είναι ο λόγος που ήρθα στον Ολυμπιακό, σημειώνει ακόμα. O Ματιέ Βαλμπουενά πρόσφατα και ειδικότερα την Πέμπτη υπέγραψε το νέο του ετήσιο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό (οι ανακοινώσεις έγιναν την Παρασκευή) ενώ φέτος έχει 21 ασίστ και 8 γκολ σε 31 αγώνες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button