Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μόνο στη νοσηρή φαντασία!»

10464091_10152483360069407_8589698481324758632_n

Με κατηγορηματικό τρόπο ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς έσπευσε να διαψεύσει τα όσα γράφτηκαν περί δήθεν δυσαρέσκειας για τους Γιάννη Γιαννιώτα και Δημήτρη Κολοβό.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με ξεκάθαρο τρόπο ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς διέψευσε τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας περί δυσαρέσκειας από μέρους της «ερυθρόλευκης» διοίκησης με αποδέκτες τους Γιάννη Γιαννιώτα και Δημήτρη Κολοβό.

Με μήνυμα που έγραψε στην προσωπική του σελίδα  στο Facebook, o Δ/της επικοινωνίας  των πρωταθλητών Ελλάδας έσπευσε να αποκαταστήσει την τάξη, αλλά και την αλήθεια με αφορμή δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας και το οποίο ήθελε πηγές των Πειραιωτών να εκφράζουν δυσαρέσκεια για τους δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού σε ΑΠΟΕΛ και Μαλίν αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

«Ουδέποτε υπήρξε από καμιά πηγή στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σχόλιο ή έκφραση δυσαρέσκειας για Γιαννιώτα και Κολοβό. Το θέμα υπήρξε μόνο στη νοσηρή φαντασία ενός ανώνυμου συντάκτη της (πάντα…πρόθυμης να δημιουργεί τέτοια θέματα) Live Sport.»

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button