ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μόνο πυροσβέστης δεν ντύθηκε…

Την ώρα που η Ελλάδα μετράει τις πληγές της, την ώρα που οι οικείοι θρηνούν τους νεκρούς τους που έχασαν τόσο άδικα από την ζωή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη στις πληγείσες περιοχές για να δει την κατάσταση που επικρατεί εκεί.

Και παρά το γεγονός ότι τριγύρω του έχει ένα σωρό επικοινωνιολόγους, δεν κατάφερε να συμπεριφερθεί όπως το απαιτούσαν οι περιστάσεις και όπως επιβάλλει ο σεβασμός στους ανθρώπους που χάθηκαν, σε εκείνους που αναζητούν τους δικούς τους και σε εκείνους που έχασαν τις περιουσίες τους.

Οι δηλώσεις τις οποίες έκανε και τις οποίες ούτε να αναδημοσιεύσουμε δεν τολμάμε, αποτελούν την μεγαλύτερη ύβρη προς τους συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους. Το ύφος, ο τόνος και γενικά η όλη εικόνα ήταν περισσότερο ασεβής πάρα αυτή ενός υπουργού που πραγματικά ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους και το τι συνέβη.

Κάποιοι έμειναν έκπληκτοι μπροστά σε αυτή την εμφάνιση και συμπεριφορά. Όμως εμείς οχι διότι έτυχε να γνωρίσουμε το… ήθος του από πέρσι. Ο κόσμος ωστόσο στις πληγείσες περιοχές κατέθεσε ψυχή και πάρα το γεγονός ότι εκείνη τη στιγμή προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια του δεν ήταν ακραίος προς τις απίστευτες δηλώσεις του υπουργού. Γιατί το μόνο που δεν έκανε ήταν να βάλει και στολή πυροσβέστη…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close