ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μοναδική εμπειρία ζωής!

Εκπρόσωποι των χορηγών του Ολυμπιακού έζησαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη μία ημέρα ανάλογες με αυτές που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων».

Το τελευταίο από τα φετινά «Olympiacos Xperience», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (3/5) το μεσημέρι, στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη. Περίπου 40 εκπρόσωποι των χορηγών της ομάδας μας, έζησαν μία μέρα σαν ποδοσφαιριστές του Θρύλου, καθώς ξεναγήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων».

Το λεωφορείο της ομάδας, μετέφερε τους εκπροσώπους από το πάρκινγκ του «Γ. Καραϊσκάκης» στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και εκεί οι συμμετέχοντες φτάνοντας, αρχικά φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πριν την έναρξη της προπόνησης και στη συνέχεια παρακολούθησαν ένα μέρος της.

Στη συνέχεια γευμάτισαν στο εστιατόριο του Προπονητικού Κέντρου, ενώ μετά ξεναγήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, εκεί που καθημερινά προπονούνται οι ποδοσφαιριστές τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των Ακαδημιών του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας!

Μετέπειτα, οι 40 περίπου τυχεροί φωτογραφήθηκαν και πήραν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές και αναχώρησαν εκ νέου για το «Γ. Καραϊσκάκης», επιστρέφοντας… γεμάτοι από την εμπειρία ζωής που βίωσαν και σίγουρα δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button