ΜΠΑΣΚΕΤ

Μοιράζει ασίστ ο Μουστάφα Φαλ

Ο Μουστάφα Φαλ δεν είναι απλά ένας καλός ψηλός για τον Ολυμπιακό. Μιας και αποτελεί μια πληθωρική περίπτωση σέντερ. Ο Γάλλος φορ, όμως, διακρίνεται για πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του. Ειδικά ένα κάνει τη μεγάλη διαφορά. Μοιράζει ασίστ ο Μουστάφα Φαλ.

Φαλ: Σέντερ με μυαλό πλέι μέικερ

Κάθε ματς που περνά και όλοι πλέον καταλαβαίνουν, περισσότερο πλέον, γιατί ο Φαλ είναι τόσο σημαντικός για το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Διότι είναι σέντερ με μυαλό πλέι μέικερ. Καθώς το έδειξε και στο ματς με το Περιστέρι. Εκεί, στο κλειστό της περιοχής έδωσε 6 ασίστ. Διότι αυτό ήταν το νέο ρεκόρ του Γάλλου σέντερ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, η προηγούμενή του ήταν οι 4 ασίστ που έδωσε στο ματς με την Καρδίτσα, αλλά και στο περσινό με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. οιράζει ασίστ ο Μουστάφα Φαλ.

Νέο ρεκόρ από τον Φαλ

Ο Φαλ μάλιστα σημείωσε τη 12η επίδοση 6+ ασίστ μεταξύ των παικτών που έμειναν χωρίς στατιστικό λάθος. Ειδικότερα, ήταν και η πρώτη από παίκτη ρακέτας. Εξάλλου, το +9 που είχε στην «οικονομία» με 6 ασίστ, 1 κλέψιμο , 2 τάπες και κανένα λάθος είναι η κορυφαία επίδοση της φετινής Basket League από παίκτη ρακέτας. Ακόμη ο σέντερ του Ολυμπιακού με το μοναδικό του επιθετικό ριμπάουντ, μπήκε στην 20άδα των ξένων της ομάδας στα χρόνια της Basket League. Έφτασε τα 68 και προσπέρασε τους Ζόραν Έρτσεγκ και Έντι Τζόνσον που είχαν από 67.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button