Μιτσέλι και Νιζετιχ:”Έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό”

Πρώτο τρόπαιο για τη σεζόν στο γυναικείο βόλεϊ και τι τελικός .. Αιώνιος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού..Σε ένα ματς όπου απαγορεύονται τα λάθη και απαιτείται καθαρό μυαλό και ετοιμότητα.
Σε αυτό το κομμάτι ο Λορέντζο Μιτσελι και οι ερυθρόλευκες δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι για το …πρώτο όπως ανέφεραν στις δηλώσεις τους στο σάιτ του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά
Λορέντζο Μιτσέλι: «Είναι το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Είναι το ελληνικό ντέρμπι, που είναι πάντα πολύ έντονο για τον κόσμο και σημαντικό. Είμαστε έτοιμοι. Είχαμε κάποια προβλήματα τον τελευταίο καιρό, αλλά παίζουμε καλά, είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Και αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Το ματς θα είναι και τηλεοπτικό, είναι μια καλή ευκαιρία για τον φίλαθλο κόσμο να δει εξαιρετικό βόλεϊ. Είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα μας, γιατί έτσι μεγαλώνει το βόλεϊ. Θα είναι μια μεγάλη διαφήμιση του βόλεϊ. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μας, θέλουμε πολύ τη νίκη και τον πρώτο τίτλο στη σεζόν».
Γιας Νίζετιχ: «Μπροστά μας έχουμε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενη για τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, αλλά αυτό το ματς είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Είναι τελικός, είναι μόνο ένα παιχνίδι. Είμαι απόλυτα σίγουρη για την ομάδα μου».