ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mίτσελ: Ολοι ξέρουν τη σημασία του ντέρμπι

Ο Μίτσελ μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται να πει στους παίκτες του τη σημασία του αγώνα της Κυριακής αλλά και για τα συμπεράσματα απο παίκτες με λιγοστό χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά:

Για το τι μπορεί να κρατήσει ο Ολυμπιακός: “Όταν χάνεις δεν μπορείς να έχεις πολλά συμπεράσματα. Μπήκαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε τις θέσεις μας και σιγά σιγά παραχωρούσαμε το παιχνίδι”.

Για το αν υπήρχαν παίκτες που του απέδειξαν ότι έκανε λάθος: “Πραγματικά πολλοί ποδοσφαιριστές έδειξαν θετική εικόνα, έδειξαν ότι είναι σε καλά επίπεδα. Να παίζουν όπως σήμερα είναι καλός τρόπος να τραβήξουν την προσοχή του προπονητή”.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: “Η προετοιμασία ξεκινάει αύριο. Δεν χρειάζεται να τους πω πολλά, όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι, όλοι ξέρουν τη βαθμολογία. Είναι μεγάλο πρόβλημα αν χρειάζεται να επισημάνουμε σε κάποιον παίκτη τι σημαίνει το ντέρμπι της Κυριακής”.

Για την ανοιχτή προπόνηση: “Όπως και σήμερα, έτσι και αύριο θα δείξουν ότι είναι στο πλευρό μας και στις καλές και στις κακές στιγμές, είμαστε όλοι μαζί”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button