ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στο μίτινγκ της Καρλσρούης ο Καραλής!

Παρών στο σπουδαίο μίτινγκ που θα διεξαχθεί στη γερμανική πόλη θα δώσει ο αθλητής του Ολυμπιακού.

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει την Παρασκευή (28/1) ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο αθλητής του Θρύλου βρίσκεται στη Γερμανία για να λάβει μέρος στο μίτινγκ της Καρλσρούης, που ανήκει στη σειρά Gold του indoor tour της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Πέντε μήνες μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο 22χρονος αθλητής, θέλει από νωρίς στη σεζόν να διεκδικήσει μεγάλα άλματα, που θα του ανοίξουν το δρόμο ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.

Ο συναγωνισμός στο γερμανικό μίτινγκ θα είναι πολύ μεγάλος, αφού εκεί θα είναι για να αγωνιστούν τόσο ο “χρυσός” ολυμπιονίκης του Τόκιο Μόντο Ντουπλάντις, όσο και ο “χάλκινος” στο Παγκόσμιο του 2019, Πιοτρ Λίσεκ, αλλά και ο Αμερικανός Λάιτφουτ με ρεκόρ 6,00 μ. στον κλειστό στίβο. Ο Καραλής έχει απόλυτο ατομικό ρεκόρ 5,80 μ., επίδοση που έχει πετύχει τόσο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο όσο και στο Παγκόσμιο κλειστού του 2018 και του έδωσε την πέμπτη θέση στη διοργάνωση.

Το μίτινγκ θα μεταδοθεί σε livestreaming μετάδοση. Το επί κοντώ των ανδρών θα ξεκινήσει στις 20.05 και το τριπλούν των ανδρών στις 21.54.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button